Wist je dat je €10-€15 per dag laat liggen?
06 mei 2019 
0 min. leestijd

Wist je dat je €10-€15 per dag laat liggen?

Tino vertelt: ‘Als ik bij een salon kom die nog zonder software werkt dan spring ik een gat in de lucht, want… ik kan ze dan echt helpen om meer geld te verdienen doormet onze software te gaan werken.’

Geld verdienen met software?
Als er in een salon zonder software wordt gewerkt is het logisch dat er niet altijd hetzelfde afgerekend wordt met een klant. Dit gebeurt simpel doordat iemand wassen knippen drogen afrekent terwijl er wassen knippen fohnen is geweest. Of omdat je niet weet dat je collega de vorige keer geen korting heeft gegeven en jij denkt dat het wel moet bij deze klant. Heel snel heb je dan al verlies van omzet.

De Oplossing
In dit geval is software jouw oplossing. Want doordat al je afspraken en al je klanthistorie in het software programma staat reken je altijd het juiste bedrag af. Geen verwarringen meer 🙂 En dat is hoe je makkelijk 10 tot 15 euro per dag verdient door te gaan werken met salonsoftware.

Tino, SMART adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen