Header Da Vinci Salonsoftware website

Gratis voor scholen en opleidingen

Leren werken met salonsoftware

Tino van Da Vinci

Voor jouw school of opleidingsinstituut

Je hebt een school of een opleidingsinstituut, dan kan jij gebruikmaken van onze salonsoftware, volledig gratis. Waarom? Het hoort namelijk bij hun opleiding! De leerlingen zullen later in salons gaan werken waar er al gewerkt wordt met salonsoftware. Hoe handig is het dan dat ze hier al mee om kunnen gaan? Het is natuurlijk wel de moderne tijd van nu :-).


Laat me je terugbellen! Ik bespreek graag samen met jou de wensen. 


Tino van Da Vinci

In het kort

Hoe werkt onze salonsoftware voor in de salon? Van een makkelijk digitaal afsprakenboek, een fijn klantenbestand, een handige kassa en natuurlijk cijfers/administratie. Bekijk de video voor een korte impressie.

Antwoord op al je vragen:

                   

Antwoord op vragen voor jou als school

Kan ik werken met verschillende disciplines in het programma?

Je hebt een opleiding voor kappers en schoonheidsspecialistes onder 1 dak. We kunnen het dan zo inrichten zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld een aparte login voor de kappers en een aparte login voor de schoonheidskant. Of 1 login en dus 1 programma met onderscheid in de functie op medewerkerniveau. Dit kunnen we samen bespreken en voor je regelen.

Kan de systeembeheerder een eigen login krijgen?

Wij hebben 3 verschillende soorten logins voor het softwareprogramma. 1 voor op de werkvloer (je leerlingen), 1 voor jou als leraar en 1 voor de systeembeheerder. Jij als systeembeheerder/leraar kan dan bepalen welke onderdelen/functies wel of niet gebruikt mogen worden per login.

Ik heb 2 of meer locaties op mijn school, maar ik wil wel de software aan elkaar gekoppeld hebben

Dat kan! Elke locatie kan dan zijn eigen programma krijgen. Wij kunnen dan de verschillende lcoaties aan elkaar koppelen zodat jij als leraar of systeembeheerder 1 login nodig hebt om de verschillende locaties te bekijken en instellingen aan te passen. De leerlingen op de 'werkvloer' zien dan alleen hun eigen locatie.

Wij verkopen ook artikelen in de salon, maar zonder BTW, kan dat?

Ja natuurlijk kan dat! Mogelijkheid voor artikelen met 21%, 9% en 0%

Stel we willen starten met de software, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Ik zorg er samen met mijn collega's voor dat het programma startklaar voor jullie wordt gemaakt. Dus de behandelingen, artikelen, werkuren van de leerlingen zetten we we erin.

En krijgen we nog een instructie?

Gaan jullie werken met ons programma? Dan kom ik, Eef, een instructie op locatie geven aan jou en je collega's. Zo kunnen jullie goed opstarten met de leerlingen.

En wat als ik een vraag heb als we al met het programma werken?

We hebben een super helpdesk die klaar zit om alle vragen te beantwoorden. Je kan met ons bellen, e-mailen en chatten via het programma. Hoe makkelijk is dat?

                 

Hoe toepasbaar?

Waarom zou je met salonsoftware op je school of opleidingsinstituut willen werken? Salonsoftware is tegenwoordig niet meer weg te denken uit salons. Het is een hulpje voor de medewerkers en de saloneigenaar op de werkvloer. Daardoor kan de medewerker het werk sneller doen, makkelijker afrekenen met de klant, minder verwarring krijgen met de klant en meer overzicht krijgen in het afsprakenboek. 


Door de optie van online boeken, zullen de leerlingen er aan wennen dat de klant zelf kan bepalen welke dag/tijd de afspraak het beste uitkomt. Door aan de achterkant de juiste instellingen te doen heb je hier aan de voorkant (op de werkvloer) veel profijt van.

Tino en Claire

Zullen we bellen?

Zal ik je bellen? Dan kan ik antwoord geven op al je vragen en je het programma ook laten zien. Gaan jullie uiteindelijk werken met het programma? Dan zorgen ik en mijn collega's ervoor dat het programma start klaar is én verzorg ik natuurlijk een instructie voor alle leraren samen zodat jullie sterk van start kunnen.

Team deel blauw rondje

Wie is Da Vinci?

  • 1700 salons dagelijks met onze salonsoftware werken
  • onze salonsoftware 100% online is (cloud)
  • Onze salonsoftware werkt op computer, tablet en smartphone
  • Onze salonsoftware speciaal voor de beauty- en kappersbranche gemaakt is
  • Maandelijks opzegbaar
  • Je niet extra betaalt voor onze helpdesk die geheel uit voormalig beauty-professionals bestaat