Foto Team DVI

Over Ons

Het runnen van je salon zo makkelijk mogelijk maken

Missie

Wij worden vertrouwd door meer salons dan welk ander saloncomputersysteem dan ook. Inmiddels werken meer dan 2000 salons & 8000 beautyprofessionals iedere dag met ons systeem.


Ons doel? Salonkennis uit de praktijk vertalen naar de computer (salonsoftware) en niet andersom. De saloneigenaar voorop stellen en niet de techniek. De saloneigenaar en de medewerkers helpen op het gebied van personeel, klanten, marketing en management. Het werken in de salon zo leuk mogelijk maken, zo makkelijk mogelijk en natuurlijk zo winstgevend mogelijk maken.Tino

Adviseur

& Voormalig BeautyProfessional

Wendy

Wendy

Adviseur

& Voormalig BeautyProfessional

Diana

Diana

Adviseur

Annemarie en Lia

Annemarie

Adviseur

& Voormalig BeautyProfessional

Babette

Babette

Adviseur

& Voormalig BeautyProfessional

Claire

Claire

Adviseur

& Voormalig BeautyProfessional

Beppie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Lidwien

CEO

Carlijn

Carlijn

Product Manager

Marre van Da Vinci

Marre

Marketing Manager

Jim van Da Vinci

Jim

Commissaris - Oprichter

Karol

Karol

Programmeur

Przemek

Programmeur

Mateusz

Programmeur

Er was eens...

Een stukje SMART historie, salonkennis uit de praktijk
Café Onder de Linden

1945

Gert Heersink begon een Herensalon naast de kroeg 'Onder de Linden'. Na een aantal jaren liep de herensalon goed en maakt de kroeg plaats voor een damessalon
Kapsalon Team

1976

Jongste zoon Jim Heersink begon in 1976 aan de kappersopleiding na de HAVO waarna hij kwam werken in Kapsalon Heersink.

1979

Jim neemt officieel de kapsalon over van zijn vader.

1987

Jim opent nog een Kapsalon in Dieren maar verkoopt deze weer in 2004.

Eerste saloncomputer

1988

Kapsalon Heersink wordt 1 van de eerste salons met een computerprogramma.


1991

Jim koopt nog een salon in Nijmegen en verkoopt deze in 1994 met veel verlies. Les geleerd.


1995

Jim kwam in contact met de man die toen software maakte voor salons. het programma heette Coiffure.  In Juni 1995 heeft Jim de VOF IT Informatisering opgezet en begon Jim met de eerste software te verkopen.


1996

De eigenaar van het programma Coiffure zag het niet meer zitten. Voor 1 gulden heeft Jim het pakket gekocht en dit omgetoverd naar het programma PC-Coiffure. Het begin van SMARTsalon.

Start Da Vinci

2001

We groeiden en groeiden. Dus is de herensalon iets verbouwd. Er werd een ‘plank’ over de tafeltjes heen gelegd en je had een kantoor.

 

8 augustus 1997

De officiële datum dat Da Vinci International B.V. (het bedrijf dat SMARTsalon heeft gemaakt) werd opgericht. De salon bestaat nog steeds en wordt nu Da Vinci for Hair genoemd.

Entrepreneur of the year award

2002

Jim wordt genomineerd voor de Prestigieuze Entrepreneur of The Year Award. Een prijs die ieder jaar aan de beste Ondernemers van Nederland wordt uitgereikt door Ernst & Young. Hij won jammer genoeg niet DE prijs… maar wel een prijs speciaal voor hem gemaakt! Jim had zo’n mooi bedrijf neergezet en met zoveel enthousiasme en focus dat speciaal voor hem de Focus Award is bedacht. Jim is dan ook de enige die ooit deze prijs heeft ontvangen.

Da Vinci 1001 klanten

2004

Het gaat goed!. Super trots dat we de volgende mijlpaal hebben gehaald. 1001 salons als klant!

Kapsalon Vorden

2008

De volgende generatie komt de hoek om kijken. Dochter Lidwien Heersink komt na een studie aan de Kunstacademie in het familiebedrijf werken.


2009

Inmiddels 1500 salons als klant. :) 

Lidwien algemeen directeur

1 januari 2013

Dochter Lidwien wordt officieel Algemeen Directeur. Met het volste vertrouwen geeft Jim de volgende generatie de kans om van Da Vinci een nog mooier bedrijf te maken!

3 Heersink zussen in het bedrijf

1 september 2013

Dochters van Jim & Zusjes van Lidwien Carlijn & Marre komen erbij. Marre begint na een Universitaire studie Psychologie als Marketing Manager en Carlijn na een Universitaire studie Bedrijfskunde als Project Manager.

Leukste familie bedrijf award

19 November 2013

We worden genomineerd voor de Familie Fundament Award! Dat betekent dat we in maart 2014 samen met 5 andere bedrijven strijden voor de titel: Beste Familiebedrijf van Nederland. Even later winnen ze net niet, maar worden ze wel tot Leukste Familiebedrijf van Nederland gedoopt.

Da Vinci Klantvriendelijkste bedrijf

9 mei 2014

We worden genomineerd voor de Sterkste Schakel. Dit is een prijs die gaat naar het meest klantvriendelijkste bedrijf in de regio Stedendriehoek Noord-veluwe, Lochem en Raalte. Deze nominatie is zeer bijzonder omdat de genomineerden door andere bedrijven gekozen worden.

2014

Onze nieuwe website www.BarberBooking.com gaat live. Hier kunnen alle consumenten in Nederland een kapper vinden en meteen een afspraak boeken.

Start SMARTsalon

2015

Het nieuwe online programma gaat online, de eerste salons kunnen er mee aan de slag!

Da Vinci Mijlpaal, 1600 klanten

2018

Het hoogste klantenaantal ooit wordt behaald! Meer dan 1600 salons in heel Nederland en Belgie werken met SMARTsalon. :) 

Bjootify

2021

Steeds meer kapsalons en schoonheidssalons werken met onze Salonsoftware. De teller staat inmiddels op 1700 salons. Dit jaar is de website www.bjootify.com online gegaan. Waarbij iedere consument in Nederland een salon kan zoeken en afspraak kan boeken.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Gebruiksvriendelijk en logisch
Het programma is heel gebruiksvriendelijk, gemakkelijke en logisch. Het bedrijf heeft uitstekende medewerkers! Deskundig, behulpzaam en vriendelijk
Dagmar's Studio
Dagmar's Studio
We zijn er heel blij mee
Wij werken met het online programma waar we heel blij mee zijn. Er komen steeds meer tools bij zodat we nog meer kunnen meten en makkelijker kunnen werken.
Van Herpen Review
Van Herpen Haar & Bijoux
Super tevreden
Ik ben super tevreden over het programma. Ik zou iedere salon dit programma aanbevelen. Van alle gemakken voorzien! Het bedrijf heeft ook een erg goede service.
Review Janine Knipt
Janine Knipt

Vraag gratis meer informatie aan

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over ons salon software programma
Lidwien van Da Vinci