arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw voor jou

Altijd de nieuwste en beste SalonSoftware tot je beschikking. Met een team van 6 programmeurs blijven we voor je aan het werk.

Klant zelf online afspraak annuleren

18 augustus 2020

Krijg je toch nog een aantal telefoontjes van klanten dat ze de gemaakte afspraak willen wijzigen? Laat je klant dit nu zelf doen. Dit is mogelijk via de nieuwe bookingstool Bjootify. Je klant heeft daar een eigen login en kan al zijn eigen gemaakt online afspraken bekijken en annuleren/ wijzigen.


In je SMART programma onder de knop 'online aspraken' in je afsprakenboek zie je een lijst van alle online gemaakte afspraken en zie je ook in terug als een klant zelf de afspraak geannuleerd heeft.

Zelf BTW aangifte doen

6 juli 2020

Vanaf nu kan jij je inkoopfacturen in SMART invoeren en krijg je een perfect overzicht zodat je zelf je BTW aangifte kan doen. Het enige wat je boekhouder hoeft te doen is de BTW aangifte zodra het jaar voorbij is te checken. De rest kan je zelf.


Daggebruik > Kassa > Ingeboekte inkoopfacturen 

Meer tijd tussen afspraken

27 mei 2020

Mag je klant online zelf een afspraak maken? Dan kan jij er nu voor zorgen dat er altijd tijd tussen de behandelen kan worden gelaten. Bijvoorbeeld om alles te desinfecteren of op te ruimen voordat de volgende klant komt.


Management > Afspraken

Nieuwsbrief specifieke groep

27 mei 2020

Je kan al heel makkelijk vanuit onze salonsoftware een nieuwsbrief naar al je klanten sturen. Nu kan je er ook voor kiezen dit te sturen naar klanten die een bepaalde behandeling hebben genoten.


Management > Instellingen > Marketing Bericht > Behandelingen

Automatische productverkoop

27 april 2020

Zou het niet geweldig zijn als je productverkoop automatisch gaat? Precies dat hebben we gemaakt in het programma! Het systeem verstuurd automatisch naar je klanten een mogelijkheid om het product dat ze al eerder hebben gekocht weer bij jou te kopen. Je klant blij en jij ook!


Management > Instellingen > productverkoop

Afspraak-bericht

23 april 2020

Net voordat je klant een afspraak bij je wil boeken kan jij ervoor zorgen dat je klant een bericht ziet. Bijvoorbeeld om te vertellen welke actie je nu hebt in je salon, welke vakanties eraan komen of wat het protocol is in je salon.


Management > Instellingen > Afspraak bericht 

Nieuwsbrief naar al je klanten

23 april 2020

Vanuit onze salonsoftware kan je nu heel gemakkelijk naar al je klanten in 1 keer een bericht sturen. Jij kiest hoe je het verstuurd: SMS, Mail of beide. En jij bepaalt wat er instaat. Met 1 druk op de knop kan je makkelijk al je klanten op de hoogte stellen van je laatste marketingacties of Coronasituatie.


Management > Instellingen > Marketing bericht

Samen betalen

23 april 2020

Moeder en dochter in de zaak? Vriendinnen? Je kan ze nu makkelijk samen laten betalen. Zo hoeven ze maar 1 keer te betalen en kunnen ze gewoon in 1 keer pinnen.


Daggebruik > Kassa > Wachtbestand/samen betalen 

Voorraadbeheer

6 januari 2020

Wat de voorraad was op 31 december? Vanaf nu kan je dat makkelijk zien in SMART. 


Management > Prijslijst > Voorraadbeheer

Prijslijst printen

16 december 2019

Vanaf nu kan je makkelijk je prijslijst printen zodat je makkelijk altijd al je behandelingen in beeld hebt.


Management > Prijslijst > Overzicht

Nieuwe online boekingstool!

14 februari 2020

De nieuwe online boekingstool Bjootify is online! Deze boekingstool is nog beter op mobiel, is in het Engels en Nederlands, kent categorieën en veel meer.  
Salonsoftware van Da Vinci

Meer?

Ja hoor... we hebben al heel wat ontwikkelt aan SMARTsalon. Het was alleen zoveel dat nog niet alles hier staat. We zetten er iedere keer weer wat bij. ;)
De Da Vinci Cookies