Nieuw voor jou

Altijd de nieuwste en beste SalonSoftware tot je beschikking. Met een team van 6 programmeurs blijven we voor je aan het werk.

Heb jij een wens of idee voor het programma? 

Laat het ons weten! Klik hier.

Omzet per uur per dag

Nieuw overzicht

April 2024


Nieuw overzicht: Omzet per uur per dag. Zo kan je zien welke omzet er per uur wordt gemaakt. Je kan dan zien waar je kansen liggen van de salon. Dit overzicht is beschikbaar vanaf pakket VIP of hoger.

software met medewerkers

Meerdere medewerkers

Maart 2024


In de nieuwe versie van ons programma kan nu ook gewerkt worden met meerdere medewerkers.

Kasopmaak vnext

Kasopmaak

Maart 2024


In de nieuwe versie van ons programma zit nu ook de kasopmaak. Handig om elke dag je kas te tellen en dus bij te houden of je een kasverschil hebt.

Afrekenen in verleden

Afrekenen in verleden

Maart 2024


Je kan bij het aanmaken van een behandeling meer categorieën zien. De volgende zijn extra toegevoegd: Medische pedicure, Keratine, Laseren, Wenkbrauwen, Podotherapeut, Orthese, Voetreflex en Oncologische voetzorg.

categorieën smart

Meer behandelcategorieën

Maart 2024


Je kan bij het aanmaken van een behandeling meer categorieën zien. De volgende zijn extra toegevoegd: Medische pedicure, Keratine, Laseren, Wenkbrauwen, Podotherapeut, Orthese, Voetreflex en Oncologische voetzorg.

Salonsoftware kalender online boeken

Kalender verbetering

Februari 2024


We krijgen nog wel eens de vraag of we de 'kalender' kunnen verbeteren die je klant ziet tijdens het online boeken. Nou, bij deze... het komt eraan! :) De kalender wordt verbetert zodat je klant sneller en makkelijker een afspraak kan boeken zodat jouw afsprakenboek nog sneller vol staat. 

Voetenkaarten pedicuresoftware

Voetenkaarten

Februari 2024


Ben jij pedicure? Dan komt er speciaal voor jou een 'voetenkaart' in de nieuwste versie aan. Hierbij kun je met kleurtjes aangeven op de voet waar wat aan de hand is. Ook kun je de standsafwijkingen van voeten en tenen hierop aangeven en is er een notitie veld waar je alles nog in kwijt kan.

Salonsoftware met meerdere behandelingen

Meerdere behandelingen boeken

Februari 2024


Wil je dat je klant tijdens het online boeken meerdere behandelingen zelf kan kiezen? En per behandeling aan kan geven door wie hij wil worden geholpen? Komt eraan! Natuurlijk blijft het aan jou of je wil dat je klanten dit kunnen. 

Wkkgz in pedicuresoftware

Klaar voor de Wkkgz

Februari 2024


Heb jij te maken met de Wkkgz? Dus dat bepaalde behandelingen vrijgesteld zijn van BTW? Dat regelen wij voor je. Bij de behandeling zelf stel je eenmalig in of het om een Wkkgz behandeling gaat en daarna kloppen automatisch al je overzichten en facturen.

Salonsoftware met weekoverzicht

Weekoverzicht

Januari 2024


In de nieuwste versie van ons programma komt binnenkort een makkelijk weekoverzicht zodat je afsprakenboek nog overzichtelijker wordt.

Salonsoftware met BTW aangifte

BTW aangifte

December 2024


In de nieuwste versie van ons programma hebben we het mogelijk gemaakt dat je nu ook je inkoopfacturen erin kan zetten en ook je BTW aangifte er mee kan doen. 

Pedicure software met verzamelfacturen

Verzamelfacturen

Oktober 2023


De optie verzamelfacturen is nu online gegaan in de pedicuresoftware omgeving. Hiermee kan je 1 factuur sturen voor bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of een podotherapeut. 

Makkelijke kassa zzp

Nieuwe versie SMART

Continue in ontwikkeling


Er is een nieuwe versie van ons online programma SMART in ontwikkeling. Deze staat inmiddels al online en er komen steeds meer verbeteringen in. Deze nieuwe versie is met de nieuwste technieken gemaakt, werkt beter op mobiel en tablet en werkt echt weer een beetje anders. Wil je meer over deze nieuwe versie weten? Laat het ons gerust weten (info@dvi.nl).

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de salon

Oktober 2023


Laat je je klanten online boeken? Dan kan het handig zijn om een eigen algemene voorwaarden erbij te vermelden. Dat als men de afspraak boekt via je site dat ze gelijk akkoord gaan met de algemene voorwaarden van je salon. Je kan daarvoor op je eigen website iets vermelden en dan die link in de Da Vinci software vermelden onder salongegevens.

Nieuwe klanten overzicht

Nieuwe klanten overzicht

September 2023


Weten hoeveel nieuwe klanten er in je salon komen? Je kan dan gaan naar het overzicht via Cijfers en dan onder Klanten. Nice 2 know :-)

Eigen domeinnaam bij mini site

Eigen domeinnaam bij mini-site

September 2023


Heb je een mini website via Da Vinci? Dan kan je nu ook een eigen domeinnaam eraan hangen. Vul dit in via je Da Vinci account via Management - Website en de rest regelen we voor je.
Klantenstop in pedicure softwar

Klantenstop

Juli 2023


Wil je wel dat je bestaande klanten online een afspraken maken boeken maar nieuwe klanten niet? Dat kan vanaf nu! Zet online boeken online, zet de klantenstop aan en alleen je bestaande klanten kunnen een afspraak boeken. 

Je eigen mini website

Juni 2023


Misschien is je salon in de winkelstraat van het dorp niet altijd even zichtbaar. Misschien ook wel. Hoe dan ook... in de online winkelstraat kan jij er altijd voor zorgen dat je zichtbaar bent voor je bestaande en nieuwe klanten. Want ben je klant bij Da Vinci? Dan krijg je er een gratis 'mini website' bij. Een 1 pagina website waar alles op staat wat je (nieuwe) klant zou willen weten.

Artikelen exporteren

Juni 2023


Wil je graag je artikelen in excel exporteren om bijvoorbeeld snel de voorraad mee te tellen of een bestelling mee door te geven? Exporteer dan nu je artikelen. Dit kan bij Management > Prijslijst > Mijn Artikelen. Bovenaan zit een export knop.

Geen mw kiezen

Online boeken direct specialist gekozen

Februari 2023


Stel, je werkt alleen in je salon en je laat je klanten online boeken. Dan hoeven je klanten geen specialist te kiezen omdat alleen jij te kiezen bent. Dat werkt ook zo als je meerdere specialisten in je salon hebt, maar 1 iemand kan 1 behandeling uitvoeren, dan hoeft je klant dus ook geen specialist te kiezen, dan wordt die medewerker automatisch aangevinkt. Handiger voor je klant dus!

Creditfactuur smart

Creditfacturen inboeken

Februari 2023


Doe jij zelf je kwartaalaangifte? Dan boek je je inkoopfacturen ook al in in SMART. Je kan vanaf nu ook creditfacturen inboeken. 

Eigen Bjootify pagina

Februari 2023


Laat jij je klanten online boeken? Je eigen Bjootify link heeft nu geen logo meer van Bjootify bovenaan de pagina. Het is dan dus echt meer je eigen pagina. Zoek je jouw salon via Bjootify op? Dan staat het logo van Bjootify er wel.


Je kan je eigen Bjootify link vinden via: Management > Instellingen > Online boeken > Bjootify online boekingslink

Overzicht herhaalboekingen

Februari 2023


Ben je actief bezig in je salon om elke klant die vandaag in je salon is een nieuwe afspraak mee in te plannen? Dan moet je dit overzicht hebben. In dit overzicht zie je hoeveel herhaalboekingen er direct gepland zijn.


Dit overzicht is alleen te zien vanaf pakketten VIP.

Overzicht nieuwe klanten

Februari 2023


Benieuwd hoeveel nieuwe klanten er in je salon komen? Bekijk dan snel het nieuwe overzicht: Nieuwe klanten. Cijfers > Klanten > Nieuwe klanten


Dit overzicht is alleen te zien vanaf pakketten VIP.

Jaarknop

Jaar 'knop' kiezen in overzichten

Februari 2023


Ben je bij de cijfers in SMART van je salon? Dan kan je nu ook kiezen voor 'dit jaar' en 'vorig jaar'. Om het zien van je cijfers nog makkelijker te maken.

Da Vinci Shop voordelen

Da Vinci Club voordelen shop

Februari 2023


Via je SMART Home screen kan jij naar de Da Vinci Shop voordelen shop. Hier krijg jij mooie kortingen bij de Da Vinci partners. Bijvoorbeeld bij online groothandel Salonline, Koffievoordeel, Bedsupply, Schoenenfabriek en meer. Neem snel een kijkje!

Review cijfer online

Review Cijfer op je homescreen

Februari 2023


Het review cijfer van Bjootify staat nu op je SMART Home pagina. Zodra je inlogt zie je dus direct hoe klanten jouw salon beoordelen.

Overzicht: Omzet per Afdeling

November 2022


Altijd al benieuwd hoeveel omzet je maakt in de manicure, schoonheid, of kapsalon kant van je salon? Neem dan nu snel een kijkje bij het nieuwe overzicht: Omzet per Afdeling!

Neem een kijkje:  Cijfers > Omzet > Omzet per Afdeling


P.s. Alleen zichtbaar in pakketten VIP en hoger.

Overzicht: Gemiddelde omzet per bezoek per Medewerker

November 2022


Welke medewerker heeft de hoogste omzet per bezoek? Bekijk het snel:  Cijfers > Omzet > Omzet per Bezoek per Medewerker.


P.s. Alleen zichtbaar in pakketten VIP en hoger.

Overzicht: Gemiddelde Artikelomzet per Bezoek

November 2022


Benieuwd hoeveel omzet er gemaakt wordt wanneer een klant een artikel koopt? Dit overzicht wordt op deze manier berekend: Totale artikelomzet in de gekozen periode gedeeld door het aantal bezoeken waar een artikel verkocht wordt. 

Neem een kijkje:  Cijfers > Omzet > Gemiddelde Artikelomzet per Bezoek


P.s. Alleen zichtbaar in pakketten VIP en hoger.

Hoeveel online afspraken zijn er vorige week gemaakt?

November 2022


Login bij je programma en je ziet gelijk op het Dashboard hoeveel online afspraken er geboekt zijn vorige week. Klik je op de knop, dan wordt je doorverwezen naar de plek binnen Daggebruik waar je alle online afspraken kan zien.

Het nieuwe betalen: QR Code

Oktober 2022


Je klant komt bij je in de salon, je voert de behandeling uit en je gaat afrekenen met je klant. In SMART Salon kies je vervolgens voor 'betalen met QR code'. Er komt een QR code op je scherm, je laat je klant de code scannen en de betaling is gelukt. Geen pinapparaat meer nodig dus!

Extra slim: je hebt ook geen omkijken meer naar je administratie, want die wordt gelijk bijgewerkt.


Kijk hier voor meer informatie.

Automatische herinnering naar openstaande bedragen

Oktober 2022


We nemen je nu nog meer werk uit handen. Stuur je je klanten betaalverzoekjes en worden ze niet altijd betaald? Laat SMART automatisch herinneringen sturen naar openstaande bedragen. Wil je meer weten? Klik hier.

Nieuwe overzichten

September 2022


Een compleet nieuwe look voor de cijfermodule.
Het is niet alleen sneller, maar ook makkelijker op mobiel.
Ook zullen er snel nieuwe overzichten komen!

Betaallink in bevestiging- en herinneringmail

5 juni 2022


Laat jij je klanten al online betalen bij het maken van een afspraak? Goed bezig! :-) Vanaf nu krijgen je klanten dan ook een betaallink meegestuurd in de bevestiging en herinneringmail.


Waarom wil je dat je klant alvast vooruit betaald?

  • Gemak voor je klant
  • Professionele uitstraling voor je salon
  • Je klant vergeet zijn afspraak niet (het is al betaald)
  • Je gaat meer omzet maken (in de salon wordt sneller iets extra's verkocht)

Toevoegen van nieuwe klanten makkelijker

8 mei 2022


Het toevoegen van nieuwe klanten is een stuk makkelijker gemaakt. Vul alleen de echt verplichte gegevens in (Voornaam en Achternaam), en je nieuwe klant is toegevoegd. Wel checkt het programma even snel of deze klant er al in staat met de voor- of achternaam om dubbele klanten te voorkomen.


Online betalingen ontvangen met partner Pay.nl

3 april 2022


Gemak voor je klant en voor jou!

Pay.nl is toegevoegd als partner voor online betalingen. Stuur makkelijk een betaalverzoek vanuit het SMART programma naar je klant. De klant kan gemakkelijk betalen via iDeal. Of laat je klant alvast de online afspraak vooruit betalen. Kijk hier voor meer informatie.

Online boekingen met verplichte online (aan)betaling

31 Januari 2022


Heb je een aantal behandelingen waar je klanten een verplichte online (aan)betaling voor moeten doen? Dat is geen probleem meer! Betaald je klant de verplichte (aan)betaling niet binnen 15 minuten na het boeken van de online afspraak? Dan zal de afspraak automatisch weer uit je agenda worden verwijderd. Je klant krijgt een mailtje dat de afspraak verwijderd is en jij kan dit makkelijk terugzien in het online afspraken overzicht.

Reageren op Reviews

31 Januari 2022


Via onze online-afspraak-maak-tool Bjootify kan je reviews verzamelen. Geeft een klant een review? Dan kan je hierop reageren om je klant te bedanken, of om te reageren op je klant als het een minder goed review is. Op deze manier kan je laten zien hoe je met minder positieve ervaringen van je klanten omgaat. Heb je alleen maar super reviews? Dan ben je vaak minder geloofwaardig.

Afrekeningen per dag

6 december 2021


Vanaf nu kan je in SMARTsalon een lijst vinden van alle afspraken die in je afsprakenboek staan maar nog niet afgerekend zijn. Extra makkelijk om op dit manier snel af te rekenen en je kan snel zien of je niemand bent vergeten af te rekenen die wel in je afsprakenboek staat.

Overzicht Betaalwijzen

16 november 2021


In SMARTsalon kan je vanaf nu het nieuwe overzicht 'Betaalwijzen' vinden. Wat je hiermee kan? Zorgen dat je kas klopt.

Stel je voor dat je aan het einde van de dag de kas aan het opmaken bent en ... je hebt net wat te kort bij het pinnen of contant. De kas klopt niet. Dan kijk je vanaf nu naar het overzicht 'Betaalwijzen' om te zien of er niet per ongeluk een afrekening op 'pin' is afgeslagen i.p.v. 'contant'.

Boek & Kies je cadeau

25 oktober 2021


Vanaf nu krijgt je klant na het boeken van een afspraak niet alleen een plekje bij jou in je salon maar ook de keuze voor een mooi cadeau. Als bedankje voor het boeken. Meer weten hierover? Klik hier.

Salonsoftware met pinkoppeling

Pinkoppeling met Pay.nl

27 september 2021


Niets makkelijker dan dat het pinapparaat meteen begint te ratelen zodra je in de SMART kassa klikt op 'pin'. Daarom hebben we een pinkoppeling gemaakt met partner Pay.nl. Meer weten hierover? Klik hier.

Aantal online boekingen

Nieuwe overzichten in SMART

8 augustus 2021


Uitbreiding van de overzichten in SMARTsalon.

  • Nieuw overzicht: Aantal Afspraken per maand en in de salon. Zodat je kan zien hoeveel online boekingen er bijvoorbeeld zijn ten opzichte van alle afspraken.
  • Uitgebreid overzicht: Kortingen overzicht. Je kan nu zien per korting hoe vaak deze is gebruikt.
Bjootify reviews

Reviews 

1 augustus 2021


Reviews zijn heel belangrijk voor je salon. Nieuwe klanten weten zo zeker dat ze de juiste keuze maken, bestaande klanten krijgen een bevestiging dat ze goed zitten. Jij kan er zo voor kiezen met onze nieuwe boekingstool Bjootify.com of je wel of niet reviews wil verzamelen.

Salon marketing checklist

De Da Vinci Marketing Checklist

25 juli 2021


Als saloneigenaar ben je al druk genoeg. Om dan ook nog aan je marketing te moeten denken ... Daarom helpen wij je daarmee! Op de homepagina van SMARTsalon vind je een knop 'Da Vinci Marketing Checklist'. Hier zie je in 1 oogopslag alle marketinghulp die wij je kunnen bieden. Jij kiest wat bij je salon past. stelt het 1 keer in en klaar! 

Nieuwe homepage SMARTsalon Salonsoftware

Nieuw Dashboard

19 juli 2021


Zodra je inlogt in SMARTsalon zie jij een compleet nieuwe homepagina. Niet alleen de look & feel is nieuw, ook de techniek onder de motorkop zodat jij altijd met het nieuwste van het nieuwste werkt in jouw salon. Bovendien kan je vanaf nu kiezen welke achtergrond foto jij wil zien. 

SMS overzicht in Da Vinci SalonSoftware

SMS overzicht

12 juni 2021


Heb je een SMS naar je klanten gestuurd? Dan kan jij in dit overzicht zien of de SMS verstuurd is en aangekomen is.

Aanbetaling

Aanbetaling / verplichte betaling

12 april 2021

Je kan je klant al online laten betalen tijdens het online boeken. Met de functie tot een aanbetaling kan je per behandeling kiezen of de klant een aanbetaling moet doen voor die behandeling. Kies ook uit een percentage of een bedrag.

Online boeken met verwijzing

Bedank pagina na het online boeken

8 maart 2021


Stel je voor ... je klant gaat naar je website, klikt op de knop om een afspraak te maken. Kiest een behandeling, een datum en boekt de afspraak. En dan: krijgt hij/zij een mooie pagina te zien met een foto van jou (en je team) 'bedankt en tot snel!'. En misschien vertel je hier ook al over de laatste actie die je in je salon hebt lopen.


Vanaf nu kan jij bepalen waar je klant naar toe wordt verwezen zodra hij/zij een afspraak gemaakt heeft.

Salonsoftware met wachtlijst

Wachtlijst

18 februari 2021


Kan je vanwege de lockdown nog geen afspraak maken met je klant? Plaats je klant dan op de wachtlijst. Dan weet jij zodra we weer open mogen precies wie jij als eerste kan bellen voor een afspraak.

Salonsoftware nieuwe instelling

Niet binnen 4 uur boeken

11 februari 2021


Vanaf 10 februari mogen klanten bij je salon komen om af te halen. Maar alleen als er een afhaalmoment is afgesproken en er meer dan 4 uur tussen bestellen en afhalen zit.


Het afhaalmoment inplannen kan heel goed met onze online boekingstool. We zijn er nu  mee bezig een instelling te maken zodat er nooit binnen de 4 uur (of zodra we weer open zijn een ander tijdsbestek) kan worden geboekt.

Chat in SMARTsalon

Vraag? Chat met ons!

18 januari 2021


Heb je een vraag? Chat makkelijk en snel met ons. In het gehele programma SMART Salon staat nu in de rechter onder hoek een chat icoon. Klik erop en stel je vraag. Hier kan je ook antwoord vinden op de meest gestelde vragen.

Omschrijving bij een behandeling

18 januari 2021

Zorg ervoor dat je klant altijd de juiste behandeling kiest bij het online boeken. Vul daarvoor de omschrijvingen bij de behandelingen in.


Management > Prijslijst > Behandelingen > Kies een behandeling

productadvies

Productadvies

21 december 2020

Laat je klant tijdens het maken van een online afspraak aangeven of ze tijdens de afspraak productadvies willen. Zo wordt het nog leuker om producten te verkopen!


Management > Instellingen > Online Boeken > Productadvies

betaalverzoek in salonsoftware

Betaalverzoek

26 oktober 2020

Geen lange lijsten van openstaande bedragen? Vanaf nu kan jij je klant vanuit de SMARTsalon kassa meteen een betaalverzoek sturen. Je klant kan dan meteen betalen via iDeal, PayPal of Creditcard. 


Management > Instellingen > Kassa > Betalingen

Online betalen

19 oktober 2020

Je klant kan nu niet alleen online Boeken, maar ook meteen zelf online betalen! Extra gemak en service voor je klant.

Categorieën bij Online Boeken

5 oktober 2020

Je klant kan nu nog sneller een afspraak maken. Boven in de online boekingstool van Bjootify staan nu categorieën zodat je klant meteen kan vinden wat hij zoekt. 

Registratieplicht in afsprakenboek te zien

Hulp bij Registratieplicht

1 oktober 2020

In het afsprakenboek zie je in 1 oogopslag van welke klant je alle gegevens hebt ivm de nieuwe Registratieplicht en van welke klant niet. Is het 'itje' rood? Vraag je klant om gegevens. Is hij wit? Dan heb je alles wat nodig is.

Meer info in de kassa

28 september 2020

We hebben een mooie verbetering voor je in de kassa van SMARTsalon. Het scherm waar je de betaalmethode kiest is aangepast zodat:


  • je de restwaarde van een abonnement ziet
  • je het aantal gespaarde punten ziet
  • je ziet wanneer een klant voor het laatst is geweest
  • je ziet wanneer iemand jarig is


Daggebruik > Kassa > Kies betaalmethode > dit scherm zie je alle info

Klant zelf online afspraak annuleren

18 augustus 2020

Krijg je toch nog een aantal telefoontjes van klanten dat ze de gemaakte afspraak willen wijzigen? Laat je klant dit nu zelf doen. Dit is mogelijk via de nieuwe bookingstool Bjootify. Je klant heeft daar een eigen login en kan al zijn eigen gemaakt online afspraken bekijken en annuleren/ wijzigen.


In je SMART programma onder de knop 'online aspraken' in je afsprakenboek zie je een lijst van alle online gemaakte afspraken en zie je ook in terug als een klant zelf de afspraak geannuleerd heeft.

Zelf BTW aangifte doen

6 juli 2020

Vanaf nu kan jij je inkoopfacturen in SMART invoeren en krijg je een perfect overzicht zodat je zelf je BTW aangifte kan doen. Het enige wat je boekhouder hoeft te doen is de BTW aangifte zodra het jaar voorbij is te checken. De rest kan je zelf.


Daggebruik > Kassa > Ingeboekte inkoopfacturen 

Meer tijd tussen afspraken

27 mei 2020

Mag je klant online zelf een afspraak maken? Dan kan jij er nu voor zorgen dat er altijd tijd tussen de behandelen kan worden gelaten. Bijvoorbeeld om alles te desinfecteren of op te ruimen voordat de volgende klant komt.


Management > Afspraken

Nieuwsbrief specifieke groep

27 mei 2020

Je kan al heel makkelijk vanuit onze salonsoftware een nieuwsbrief naar al je klanten sturen. Nu kan je er ook voor kiezen dit te sturen naar klanten die een bepaalde behandeling hebben genoten.


Management > Instellingen > Marketing Bericht > Behandelingen

Automatische productverkoop

27 april 2020

Zou het niet geweldig zijn als je productverkoop automatisch gaat? Precies dat hebben we gemaakt in het programma! Het systeem verstuurd automatisch naar je klanten een mogelijkheid om het product dat ze al eerder hebben gekocht weer bij jou te kopen. Je klant blij en jij ook!


Management > Instellingen > productverkoop

Afspraak-bericht

23 april 2020

Net voordat je klant een afspraak bij je wil boeken kan jij ervoor zorgen dat je klant een bericht ziet. Bijvoorbeeld om te vertellen welke actie je nu hebt in je salon, welke vakanties eraan komen of wat het protocol is in je salon.


Management > Instellingen > Afspraak bericht 

Nieuwsbrief naar al je klanten

23 april 2020

Vanuit onze salonsoftware kan je nu heel gemakkelijk naar al je klanten in 1 keer een bericht sturen. Jij kiest hoe je het verstuurd: SMS, Mail of beide. En jij bepaalt wat er instaat. Met 1 druk op de knop kan je makkelijk al je klanten op de hoogte stellen van je laatste marketingacties of Coronasituatie.


Management > Instellingen > Marketing bericht

Samen betalen

23 april 2020

Moeder en dochter in de zaak? Vriendinnen? Je kan ze nu makkelijk samen laten betalen. Zo hoeven ze maar 1 keer te betalen en kunnen ze gewoon in 1 keer pinnen.


Daggebruik > Kassa > Wachtbestand/samen betalen 

Voorraadbeheer

6 januari 2020

Wat de voorraad was op 31 december? Vanaf nu kan je dat makkelijk zien in SMART. 


Management > Prijslijst > Voorraadbeheer

Prijslijst printen

16 december 2019

Vanaf nu kan je makkelijk je prijslijst printen zodat je makkelijk altijd al je behandelingen in beeld hebt.


Management > Prijslijst > Overzicht

Nieuwe online boekingstool!

14 februari 2020

De nieuwe online boekingstool Bjootify is online! Deze boekingstool is nog beter op mobiel, is in het Engels en Nederlands, kent categorieën en veel meer.  
Salonsoftware van Da Vinci

Meer?

Ja hoor... we hebben al heel wat ontwikkelt aan SMARTsalon. Het was alleen zoveel dat nog niet alles hier staat. We zetten er iedere keer weer wat bij. ;)