Online Agenda Salon

Een automatische volle salon agenda met jou in control

Online agenda salon Da Vinci

De Slimste Online Salon Agenda

Weg met de papieren agenda! Vanaf nu plan jij de afspraken met je klanten eenvoudig op je smartphone, tablet of computer in de online salon agenda van Da Vinci. Onze Salon Agenda is niet zomaar een afsprakenboek. Wij hebben hier namelijk goed over nagedacht. Kennis uit de praktijk  is vertaald naar een slimme online tool bestaande uit 2 onderdelen:

 • Afsprakenboek voor in je salon
 • Online boeken voor je klant

Afsprakenboek kapper

Afsprakenboek Pedicure 

Afsprakenboek Schoonheidssalon

Wat zit er in het afsprakenboek voor de salon?

Onze Online Agenda Salon heeft diverse handigheidjes:

 • Dankzij de unieke boekingsmethode in SMART hoef je niet bang te zijn om de controle uit handen te geven. Je afsprakenboek wordt automatisch vol en slim gepland, terwijl jij rustig met je partner een filmpje op de bank kunt kijken.
 • Jij houdt de controle, doordat je zelf bepaalt welke behandelingen bij wie en wanneer geboekt mogen worden.
 • Door de duidelijke kleuren per behandeling, weet je met één blik op je salon afsprakenboek direct welke behandelingen je die dag hebt.
 • Je kunt gemakkelijk voldoen aan de registratieplicht doordat je volledig inzicht hebt in de klanten van je salon

Extra voordelen van onze online salon agenda

Door met een online agenda te werken ga je no-shows voorkomen én kun je ervoor zorgen dat je klanten sneller terugkomen in je salon. Omdat de historie van elke klant vastgelegd wordt, kan het afsprakenboek van je salon op het juiste moment naar de juiste klant een bericht sturen.

No-show killer

Verminder de no-shows in je salon met een sms of e-mail ter herinnering automatisch vanuit je agenda salon. Bepaal zelf welke klanten deze herinnering mogen ontvangen en bepaal hoeveel uren of dagen van tevoren ze deze herinnering krijgen.

 

Wist je dat als je de No-Show Killer gebruikt, je no-show percentage vermindert met 66%!?

Automatische bezoekversneller

Vroeger bezochten je klanten je salon veel regelmatiger. Bijvoorbeeld om de 6 weken. Tegenwoordig maken klanten minder snel een nieuwe afspraak aan de balie, maar maken ze zelf weer een afspraak als ze opnieuw een behandeling willen. Daardoor komen klanten gemiddeld later terug in je salon. Met de automatische bezoekversneller kun je automatisch een bericht naar je klanten sturen met bijvoorbeeld een leuke tip en ze gelijk de mogelijkheid bieden om een afspraak te maken. Je bepaalt zelf wanneer en naar welke klanten je dit bericht verstuurt. Dit kan 4, 5, 6, 7 of 8 weken nadat de klant bij jou in de salon is geweest automatisch vanuit je online agenda salon.

Unieke online boekingsmethode

Het online afsprakenboek voor je salon bevat een aantal superhandige functies. Ook is de online boekingsmethode slim gemaakt, zodat jij rustig achterover kan leunen terwijl de afspraken in je afsprakenboek automatisch gepland worden. De instellingen van deze slimme tools kan je zelf beheren. Dus jij bepaalt wat er in je online afsprakenboek gebeurt. Kijk hieronder voor een aantal handige functies in je afsprakenboek én slimme boekingstools:

 • Drag & drop in de agenda
 • Attenties
 • Extra tijd voor nieuwe klanten
 • Efficiënte planning

Drag & drop in de agenda

Iedere afspraak die in de salon agenda staat kan je gemakkelijk oppakken en verplaatsen naar waar je maar wilt. Je hoeft de afspraak dus niet eerst te openen. Verder kun je eenvoudig met je muis of vinger de afspraak in je afsprakenboek langer of korter te laten duren.

Attenties

Heb jij ook wel eens dat je iets wilt onthouden over een klant, zodat je hier de volgende keer weer op terug kunt komen? Maak een attentie! Je kan zoveel attenties bij een klant maken als je zelf wilt. Komt de klant weer in je salon dan kan je er zelf voor kiezen om deze attentie tevoorschijn te laten komen bij de kassa en/of in de online salon agenda. 

Extra tijd voor nieuwe klanten

Wil je die ene nieuwe klant wat extra aandacht of advies geven? Of wil je misschien eerst even een praatje maken om deze klant een beetje te leren kennen? Als je klanten online een afspraak laat maken, geven zij van tevoren aan of ze al klant bij jouw salon zijn of niet. Als ze nog niet eerder in je salon zijn geweest worden er automatisch extra minuten bij de behandeling opgeteld. Stel een ‘basis schoonheidsbehandeling’ duurt normaal 30 minuten. Als de klant voor het eerst in je salon komt worden er automatisch 35 minuten ingepland.

Efficiënte planning

In je afsprakenboek kun je zelf aangeven om de hoeveel tijd een klant online een afspraak mag boeken. Hierbij heb je de keuze tussen de 15 en 60 minuten. Stel je kiest voor 60 minuten, dan ziet een klant bij het maken van een online afspraak enkel deze tijden: 9.00 uur, 10.00 uur, 11.00 uur etc. Loopt je behandeling om 10.00 uur af, dan kan een klant dus niet 10.05 uur kiezen als behandeltijd, maar enkel 10.00 uur, 11.00 uur etc. Door deze handige functie heb je geen loze ruimtes meer in je salon agenda. 

Bjootify

Extra Reviewplatformen

Niets is zo belangrijk als goede reviews voor je salon. 77% van je klanten wordt namelijk beïnvloed door online reviews. We hebben het reviewplatform Bjootify.


De boekingstool van Da Vinci is direct gekoppeld aan Bjootify. Wanneer een klant je salon vindt en gelijk een afspraak wil maken, kan dat eenvoudig. Zodra de klant in je salon is geweest ontvangt hij/zij een review verzoek. De reviews die verzameld worden zijn dus 100% betrouwbaar en echt afkomstig van klanten.

Annemarie met saloncomputer

Vraag een gratis demo aan, meteen in je mail

 • 1700 salons gingen je voor
 • Maandelijks opzegbaar
 • Salonsoftware gemaakt door voormalig beautyprofessionals
 • Complete online salonsoftware
 • Werkt op je computer, tablet en smartphone
 • De vriendelijkste Helpdesk van Nederland krijg je erbij

Je ontvangt alles meteen in je mail. Klik op de oranje knop!

Vraag gratis demo aan
Je krijgt hem meteen in je mail!