Online agenda pedicure

De makkelijke online pedicure agenda dat ervoor zorgt dat jij kan doen wat je leuk vindt: de voeten van je cliënten beter en mooier maken. Voor € 24,50 per maand heb jij deze fijne agenda (en nog vele extra's).

Starterpakket

Online agenda, hoe werkt het?

Jij als pedicure met een eigen pedicurepraktijk moet alles zelf regelen: afspraken met klanten/cliënten maken, afrekenen, de administratie bijhouden en ook nog zorgen dat je klanten ook echt op komen dagen. Hoe fijn is het als je je meer bezig kunt houden met je klanten/cliënten en een software systeem meer voor je regelt? 


Online agenda pedicure

De Pedicure software van Da Vinci is zo'n systeem voor jou. Een onderdeel hiervan is een online pedicure agenda. Dit bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Een afsprakenboek voor jou, waarin jij zelf afspraken kunt plannen
  2. Een online boekingsfunctie voor je klant, waarmee je klant een afspraak kan plannen.

Jij kan dus zelf bepalen of je klant/cliënt een afspraak bij je in mag plannen of dat je dit zelf wilt doen. Een online pedicure boeken is handig voor je klant en belangrijk om te weten is dat jij altijd de controle houdt.

ZZP Only opstarten

De agenda voor jou

Hou je nu je afspraken bij in een papieren agenda? Dan kan dat voortaan digitaal op je mobiel, laptop, tablet of computer. Je ontvangt een login die speciaal voor jou aangemaakt is. Je verzamelt dan daar ook online je klantenbestand met de bijbehorende klantenkaarten (onder andere mooie voetenkaarten).


Jij plant dan zelf afspraken in. Foutje gemaakt? Geen probleem, de digitale agenda is super flexibel, til de afspraak op en sleep hem ergens anders naartoe, maak de afspraak langer of korter of verwijder hem weer uit je agenda om een andere afspraak te plannen.


De online agenda pedicure neem je dus overal mee naartoe en kan je niet kwijtraken.

Online agenda pedicure

Online boeken voor je klant

Heen en weer geapp over een te maken afspraak met je klant? Gebeld worden elke keer als je net in behandeling zit? Je hoeft deze appjes en telefoontjes niet te krijgen. Oplossing: Laat je klanten/cliënten zelf hun afspraken inboeken.


Een pedicure online boeken geeft je klant ook veel voordeel. Je klant/cliënt kan een dag kiezen waarop die geholpen wilt worden (de dagen die jij open hebt gezet), een behandeling kiezen die jij online hebt gezet en een tijd kiezen die hem of haar goed uitkomt. Dit zijn wederom tijden die jij vooraf 'open' hebt gezet voor je klanten/cliënten. Een online afspraak pedicure is zo veel sneller gemaakt.


Werk je met een klantenstop? Geen probleem. Je bestaande klant kan wel een online afspraak inboeken maar een nieuwe klant niet.

Annemarie van Da Vinci helpt je

Je klant komt opdagen

Het meest handige van een online pedicure agenda is nog wel dat je klant automatisch een herinnering krijgt van zijn of haar afspraak. Je klant maakt een online afspraak pedicure en krijgt een bevestigingsbericht van de afspraak. Zelf stel jij in hoelang van tevoren de klant/cliënt een afspraakherinnering moet ontvangen, dit kan variëren van 48 uur tot 2 uur van tevoren. 


Je no-shows en dus vergeten afspraken verminderen waardoor jij geen 'gaten' hebt in je pedicure agenda. Jij kan lekker doorwerken en je klanten hebben weer goed behandelde voeten.


Online pedicure boeken is dus super praktisch voor jou en voor je klant doordat ze op komen dagen voor de afspraak.

Zo hou jij de controle over je pedicure agenda

online boeken pedicure

Geef zelf aan welke behandelingen je klant/cliënt online mag boeken

Online boektijden voor klant
Geef zelf aan welke dagen en tijden je klant/cliënt mag boeken, je kan dus aangeven dat er alleen tussen 12:00 en 15:00 online geboekt mag worden.
Klantenstop melding
Geef zelf aan of nieuwe klanten online mogen boeken of alleen bestaande middels de klantenstop

De Pedicure software

De online pedicure agenda is bevat nog veel meer extra handigheidjes zodat jij met je salon/praktijk echt klaar bent. Jij kan doen wat je leuk vindt en de Da Vinci pedicure software helpt je met de rest. Bekijk het pedicurepakket van € 24,50 per maand hieronder.
Da Vinci software kassa en afsprakenboek
€ 24,50 per maand

Pedicure software

Digitale agenda

Pedicure online boeken

Afspraak bevestiging en herinnering via mail

Klantenbestand

behandelkaarten (voetenkaarten)

Kassa

Facturatie

Administratie

Inkoopfacturen

Kwartaalaangifte (BTW)

Betalingsverkeer, koppeling met Sumup of betaalverzoeken

Online betalingen

Eigen website

Online etalage (Bjootify Marketplace)

100% online software


Support bij vragen via chat en mail

Da Vinci Community

Geen contracten, per maand opzegbaar

Mogelijkheid tot meer opties met losse modules

Da Vinci team

Dit zijn wij voor jou

Al 27 jaar zijn wij maker van fijne en makkelijke software, inmiddels voor 2000 blije salons in de beautybranche. We helpen ook jouw graag met een online agenda pedicure.


Het pedicurepakket is simpel, compleet en voordelig.

De pedicuresoftware zien?

Vraag dan de gratis demovideo aan en je ontvangt de demo direct in je mailbox.