Afsprakenboek Kapper

Vraag meer info aan
Digitale registratieplicht

Ben jij als kapper op zoek naar een handige online agenda voor jouw kapsalon? Het overzichtelijke kapsalon afsprakenboek van Da Vinci biedt jou vele voordelen:

 • Bereikbaar op alle apparaten: smartphone, tablet en pc.
 • Optie tot het aanbieden van online boeken (& online betalen) aan je klanten
  • Bepaal zelf op welke tijden je klanten online kunnen boeken
  • Bepaal zelf voor welke behandeling en bij welke medewerker(s) je klanten online kunnen boeken.
 • Het SMART systeem helpt je d.m.v. het afsprakenboek om op een slimme manier de online boekingen te plannen
 • Gemiddeld kunnen kapsalons tot 2 extra knipklanten kwijt als ze beginnen met het aanbieden van online boeken

Voorkom no-shows

door automatische herinnering berichten vergeet je klant zijn afspraak niet meer.
doorboeken
Klant die vaker komt in je kapsalon? Boek dan makkelijk de afspraken door in je agenda.
salon afsprakenboek
Sta je bij de kassa met je klant af te rekenen? Klik op 6 weken en je komt op de dag vandaag over 6 weken uit, Snel een nieuwe afspraak maken.
Overzicht online boekingen

Online boekingen gaan automatisch, toch heb jij extra controle door dit handige overzicht

Drag en drop

Drag & Drop

Afspraken kan je makkelijk verplaatsen van de ene medewerker naar de ander op verschillende tijden.
online afspraak annuleren
Je klant die online een afspraak heeft gemaakt kan deze ook zelf annuleren als jij dit wil en opnieuw een nieuwe afspraak maken.
salon afsprakenboek
Waar is mevrouw Jansen gebleven? Zoek je afspraak en je ziet direct alle afspraken van mevrouw Jansen staan.
weekoverzicht kappers afsprakenboek

Handig om van 1 medewerker de week te bekijken? Klik dan op het weekoverzicht.

Slimme instellingen in je online kapsalon agenda

In het Da Vinci afsprakenboek voor kappers is automatisch ingesteld dat een online boeking zonder voorkeur voor een medewerker ingepland wordt bij de minst drukke medewerker. Daarnaast zijn er extra opties die je in onze online agenda voor de kapsalon kunt instellen, zodat het online boeken extra handig gaat. Deze handige opties zijn:

 • Combi-verdeler
 • Geen loze ruimtes in je agenda
 • Minimum boektijden
Hieronder lees je meer over deze slimme instellingen voor jouw online kappers agenda.
Aan de telefoon kan je het inzetten van verf gemakkelijk inplannen bij Marietje en het uitspoelen en knippen bij Pietje. Maar wat nou als er online een afspraak wordt gemaakt? Dan wordt deze combinatiebehandeling óók verdeeld over de verschillende medewerkers! Zo verkoop je met ons online afsprakenboek voor de kapsalon nóg vaker JA aan je klanten.
Dankzij het slimme plannen heb je geen loze ruimtes meer in je afspraken agenda. Hoe? Geef in je kappers afsprakenboek aan om de hoeveel tijd een klant zelf online een afspraak mag boeken. Hierbij kun je kiezen voor tijden tussen de 15 en 60 minuten. Stel je kiest voor 30 minuten, dan ziet een klant bij het maken van een online afspraak enkel deze tijden: 9.00 uur, 9.30 uur, 10.00 uur etc. Als je behandeling bijvoorbeeld afloopt om 10.00 uur, dan kan een klant dus niet 10.05 uur als behandeltijd kiezen, maar enkel 10.00 uur, 10.30 uur etc. Zo past er altijd nog een ‘knippen dame’ van 30 minuten tussen en heb je geen verloren tijd in je agenda.
Jij als baas van de kapsalon bepaalt zelf of de slimme online agenda efficiënt mag plannen. Stel 'knippen dame' duurt normaal 30 minuten, maar op een bepaalde dag heb je alleen nog maar een plekje over van 25 minuten. Je kunt dan instellen dat ook daar automatisch online afspraken geboekt mogen worden.
Bjootify

Iedereen weet dat goede beoordelingen belangrijk zijn voor je kapsalon. Maar liefst 77% van je klanten wordt beïnvloed door online reviews. De boekingstool van Da Vinci is direct gekoppeld aan twee reviewplatformen

BarberBooking is een reviewplatform speciaal voor kappers en Bjootify een reviewplatform voor alle beautyprofessionals. Zodra een klant je kapsalon vindt en een afspraak wil maken kan dat gelijk via deze platforms. Wanneer de klant in je salon is geweest ontvangt hij/zij een review verzoek. De reviews die verzameld worden zijn dus 100% betrouwbaar en echt afkomstig van je klanten.

Vraag gratis en vrijblijvend een online demo aan zodat je de online salon agenda zelf een keer kan bekijken om te zien of het bij jouw salon past.
Lidwien van Da Vinci Software