Online afspraak maken bij de kapper
06 oktober 2023 
2 min. leestijd

Online afspraak maken bij de kapper

In deze moderne tijd is het leven druk en hectisch, en daarom is gemak een waardevolle eigenschap geworden. Dit geldt ook voor het regelen van de dagelijkse afspraken van je klanten, waaronder die bij de kapper. Gelukkig biedt de digitale wereld van vandaag ons de mogelijkheid om dit proces te vereenvoudigen met 'kapper online afspraak maken'. Lees verder om te ontdekken hoe gemakkelijk het is om een afspraak bij een kapper in te boeken via het Da Vinci systeem. En ook waarom het zo handig is!


Online Afspraak Maken bij Kapper: Efficiënt en Snel

Vroeger was het normaal om de telefoon op te pakken en te bellen naar de kapper om een afspraak te maken. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. De klant hoeft niet meer te wachten tot de salon open is of even weglopen van het werk om die afspraak te maken. Door de handige techniek van online een afspraak maken via de computer of mobiel kan je klant makkelijk een online kapper afspraak maken. Dit biedt ongekend gemak en tijdsbesparing.


De Voordelen van Online Afspraak Maken bij de Kapper

1. 24/7 Beschikbaarheid
Online afspraak maken bij kapper is super handig, voor de klant is het nu namelijk 24/7 mogelijk om een afspraak in te plannen. Je klant is niet gebonden aan de openingstijden van jouw salon. Op elk moment van de dag, op het eigen tempt kan je klant een afspraak plannen die past in jouw agenda en in die van zichzelf.


2. Gemakkelijk en Snel
Het proces van een online afspraak maken kapper is eenvoudig en snel. Met slechts een paar klikken kan je klant de gewenste datum en tijd selecteren, en zelfs een voorkeur opgeven voor een specifieke kappers. En dit kost slechts enkele minuten van de tijd van je klant.

Afspraak maken bij je salon online

3. Overzicht en Flexibiliteit
Door bij de kapper online afspraak maken heeft je klant een duidelijk overzicht van de beschikbaar tijden die nog open staan in je salon. Dit stelt je klant in staat om flexibel te plannen voor wat het beste uitkomt in zijn agenda, zelfs met die van de partner/kinderen erbij. De afspraken zijn ook nog te verzetten via het systeem door de klant indien gewenst.


4. Herinneringen en Notificaties
En natuurlijk een heel belangrijk voordeel van een online afsprakenboek is dat klanten herinneringsberichten krijgen van de gemaakte afspraak. Kan via e-mail of SMS. Zo voorkom je als saloneigenaar dat je klant niet op komt dagen. En heeft je klant in ieder geval de herinnering gehad van de online kappersafspraak.


Online afspraak maken kapper
Het proces bij online afspraak maken kaper is heel eenvoudig. Hier zijn de stappen die de klant moet volgen:

  • De klant gaat naar de gewenste salon en start het online boeken proces
  • De klant kiest eerst de gewenste behandeling
  • Dan kiest de klant de gewenste specialist, of geen voorkeur
  • Daarna kiest hij de datum en tijd die in zijn agenda past en in die van jou
  • Vervolgens vult hij de gegevens in van zichzelf en de afspraak is gemaakt
  • De klant ontvangt een bevestiging via mail of SMS van de afspraak en de afspraak staat in de agenda van jou als saloneigenaar


Conclusie
'Online afspraak maken bij de kapper' is een moderne en efficiënte manier om je kappersafspraken te regelen. Het biedt 24/7 beschikbaarheid, gemak, flexibiliteit en handige herinneringen. Het stelt je in staat om jouw drukke leven beter te beheren terwijl je toch voor jezelf zorgt. Probeer het de volgende keer dat je een kappersafspraak nodig hebt en ervaar het gemak van digitaal plannen!


Door je klant online kapper afspraak maken?
Bekijk dan eens deze site en vraag gerust eens een demo filmpje aan over onze software.

Over de schrijver
Na een studie Psychologie het familiebedrijf ingegaan. Samen met mijn zussen en lieve Davincianen willen we alle salons helpen. 'Wat kunnen we voor je doen?' is daarom ook onze lijfspreuk!
Reactie plaatsen