Meer omzet door volgorde van behandelingen
06 mei 2019 
0 min. leestijd

Meer omzet door volgorde van behandelingen

‘Omzet per bezoek omhoog? Simpel!Tino vertelt: ‘Ik had van de week een kapper aan de telefoon. We spraken over de online boekbare behandelingen en we keken naar de behandelingen die het meest online geboekt worden. En daar viel me iets op.’

Wat viel op?
Dat de behandeling ‘knippen’ heel vaak online geboekt werd en de behandeling ‘wassen knippen drogen’ bijna niet. Dus ik vertelde tegen die kapper: zullen we de ‘wassen knippen drogen’ behandeling eens boven knippen zetten?

Wat gebeurde er toen?
De omzet per bezoek ging omhoog! Alleen doordat we de volgorde van de behandelingen hebben gewijzigd. En dus de behandeling ‘wassen knippen drogen’ bovenaan stond. Dit konden we zien doordat in SMART een overzicht zit van de online geboekte behandelingen per periode :-). Test het zelf eens uit!

Tino, voormalig beautyprofessional en nu SMART adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen