Voorkom jij een datalek van je klantgegevens?
06 mei 2019 
1 min. leestijd

Voorkom jij een datalek van je klantgegevens?

Tring.. er komt iemand je salon binnen. Je staat net bij de wasbakken en hebt daardoor geen zicht op de balie. Je hoort wat geritsel en gelijk weer de deurbel. Oh nee dat is foute boel en je rent gelijk naar de voorkant van je salon en naar buiten, maar oh nee, geen verdacht persoon te zien. Gelijk check je de kassa of er geld uit is gehaald, fieuw.. alles is er nog. En ineens valt je oog op je kaartenbak. Hij is voor de helft leeg. Wat is hier gebeurd??

René vertelt: Ik weet zeker dat je zo veilig mogelijk met je klantgegevens omgaat. Maar is het veilig genoeg voor de ingang van de AVG-wet op 25 mei?

Jouw ‘kaartenbak’
Het kan zomaar gebeuren dat iemand erop uit is om jouw klanteninformatie voor zichzelf te krigen. In bovenstaand voorbeeld zou je nu een deel van je klantgegevens kwijt zijn en zou je dit officieel moeten melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens in verband met het lekken van data.

Wij hebben de oplossing
Heb je geen zin om bang te moeten zijn voor een snelle datalek? Wordt dan ‘datalek proof’ met de digitale kaartenbak van SMARTsalon :-). Deze kaartenbak is enkel en alleen door jou te bereiken via een online programma met een eigen inlog. Wil je meer weten klik hier of bel ons: 0575 55 27 00. We helpen je graag.

René, SMART-adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen