Verhoog jij je prijzen? Doen!
06 mei 2019 
0 min. leestijd

Verhoog jij je prijzen? Doen!

René vertelt: ‘Ik zie vaak dat de leveranciers makkelijk hun prijzen verhogen en dat dit ook verwacht wordt. Nu zie ik dat de salons dit wat lastiger vinden. Waarom? Alle prijzen gaan omhoog, waarom jij dan niet?

Mijn tip

Verhoog je prijzen. Dit kan je doen per 1 januari 2018 wanneer je klant dit ook verwacht. of… doe het al 1 december 2017. waarom? Dan krijg je nog net die drukke decembermaand mee en dus extra omzet voor jouw salon. En.. iedereen doet het al per 1 januari, waarom doen zoals de rest?

Waar ben je bang voor? Jij bent toch ook een jaartje beter geworden? 🙂

René, SMART adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen