Blue Monday actie? - 3 acties voor jouw salon
07 mei 2019 
1 min. leestijd

Blue Monday actie? - 3 acties voor jouw salon

Eef vertelt: ‘De derde maandag van het jaar is Blue Monday, de meeste deprimerende dag van het jaar. Speel daarop in met je salon door er een Happy Monday van te maken :)’

3 acties voor Blue Monday

Hoe je er een Happy Monday van kan maken? Wij geven je hier 3 acties die je zo kan toepassen in je salon.

  • Ben je op maandag geopend met de salon? Geef dan 20% Anti-Dip korting op je producten en behandelingen. Waarom 20? Omdat Blue Monday op 20 januari valt :). Maak deze actie kenbaar aan je klanten via een Social Media post en via een nieuwsbrief.
  • Ben je met de salon gesloten op maandag? Maak een Social Media Post met daarin: ‘Wie gun jij een Happy Monday? We verloten 3 keer 50% korting op een behandeling naar keuze. Deel dit op je zakelijke Social Media, op je persoonlijke en wellicht nog wel in bepaalde groepen van je drop/stad waar veel mensen inzitten. Zo gaat jouw actie over het sociale web heen en krijg je weer mooi extra exposure. Maak dan in de avond de drie namen bekend (probeer dan wel niet-klanten uit te zoeken, zo krijg je ook nieuwe klanten in je salon).
  • Laat klanten een kaartje invullen met een wens erop voor zichzelf of iemand anders. En op Blue Monday maak jij bekend welke wens je in vervulling laat gaan. Maak hier een mooi persbericht voor, een nieuwsbrief en laat dit zien op Social Media. Zo is jouw salon in the picture en krijg je ook nog gratis publiciteit via de pers.

Succes!

Eef, Da Vinci SalonSoftware adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen