Ja ik wil!

Eef vertelt: ‘Het gebeurt regelmatig dat klanten van ons die starten met het digitale afsprakenboek een combinatiebehandeling als 1 blok in de agenda zetten, dus zonder posetijd. Ik adviseer ze dan om dat niet te doen, maar juist met aparte onderdelen én een posetijd.

Waarom mét posetijd?

In een papieren afsprakenboek zette je ongetwijfeld ook wel eens een knippen- en kleurbehandeling in het boek en frutte je nog een ‘knippen heer’ tussen het kleuren en knippen in. Veel kappers denken dat dit niet zo makkelijk werkt in een digitaal afsprakenboek.

Ja het kan.. en ook online!

Je stelt zelf in met hoeveel posetijd er rekening gehouden moet worden tussen de bepaalde onderdelen. Moet de kleur bij de ene klant iets minder lang intrekken dan maak je de posetijd in het afsprakenboek gewoon iets minder, alles kan. Stel een klant boekt online een behandeling ‘knippen en kleuren’, dan wil je natuurlijk wel dat jouw afsprakenboek JA zegt, ook al staat er al ergens een ‘knippen dame’ in je afsprakenboek. Het online boeken via SMART kan combinatiebehandelingen mét posetijd flexibel boeken in jouw salon, verdeeld over meerdere medewerkers.

Eef, Da Vinci SalonSoftware adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen