Oeps.. welke kleur heeft Mevrouw Jansen ook alweer?'
07 mei 2019 
0 min. leestijd

Oeps.. welke kleur heeft Mevrouw Jansen ook alweer?'

Annemarie vertelt: ‘Toen ik in de salon werkte was er wel eens iemand op vakantie. En in de periode dat een collega van mij op vakantie was dan moest ik wel eens 1 van haar vaste klanten het haar kleuren. En tsja.. is mijn collega toch echt een keer vergeten om de laatste receptuur in te vullen… ik moest maar gissen welke kleur ze gebruikt had’.

Altijd de juiste kleur
Heb je ook regelmatig dat jijzelf of een collega van je de receptuur vergeet in te vullen? En dat je dan de volgende keer niet meer weet of van een vaste klant van je collega, welke kleur je moet gebruiken bij het verven?

Hoe fijn zou het zijn als jij en je collega’s een herinnering krijgen na het afrekenen met een kleurklant dat de receptuur nog ingevuld moet worden? En niet een herinnering door jou maar door een systeem…?

Wij helpen je daar automatisch bij. Reken af met een kleurklant en je wordt elke keer dat je in het afsprakenboek kijkt herinnernt aan een rood cijfer bij ‘lege recepturen’ dat er nog recepturen niet ingevuld zijn 🙂

Annemarie Da Vinci SalonSoftware adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen