Tring.. de telefoon op dinsdagochtend
06 mei 2019 
0 min. leestijd

Tring.. de telefoon op dinsdagochtend

Tring… en ja hoor, de dinsdagmorgen in de salon is begonnen. “In mijn eigen salon was ik altijd vrij op de dinsdag, maar ging er in de morgen wel naartoe om de telefoon op te nemen. Sinds ik met online boeken was begonnen hoefde ik niet meer op mijn vrije dag naar de salon voor de telefoon.”

 

Dinsdagmorgen minder telefoon
Wellicht werk je al met een digitaal afsprakenboek, misschien nog niet. Maar sinds ik met online boeken ben begonnen met het digitale afsprakenboek hoefde ik niet meer naar de salon op de dinsdagmorgen. Dit scheelt echt enorm in het aantal belletjes dat we toen kregen. Al die afspraken werden rustig in het weekend en op de maandag online gepland. Uitkomst was dat de salon zelfs voller stond en we minder belletjes kregen :-).

Wist je dat…

  • Van alle online gemaakte afspraken al 60% buiten openingstijd wordt gemaakt?
  • De klant zelf kan bepalen of hij belt of online een afspraak maakt.
  • jij zelf kan bepalen welke behandeling je wel of niet online laat boeken.
  • jij zelf bepaalt op welke tijden en bij welke medewerkers online geboekt mag worden.
  • En nog veel meer handigheidjes 🙂

Lia, voormalig kapper en nu SMART adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen