Stop met het bijhouden van het kasboek
06 mei 2019 
0 min. leestijd

Stop met het bijhouden van het kasboek

Houd jij elke dag nog handmatig je kasboek bij voor je boekhouder? STOP daar dan NU mee :-). In het SMART software programma kan jij kiezen voor een overzicht genaamd ‘kasboek per periode’. Met dit overzicht is jouw taak klaar en gaat je boekhouder hiermee verder.

Mijn eigen ervaring
Ik heb zelf 15 jaar lang een eigen salon gehad. Ik moest van mijn boekhouder van elke dag opschrijven wat er contant was ontvangen en wat er uit de kas is gehaald voor bijvoorbeeld de lunch of boodschappen. Dus eigenlijk hield ik handmatig het kasboek bij. Later, toen ik adviseur werd bij SMARTsalon, kwam ik erachter dat ik dus al die jaren het kasboek bijhield terwijl het overzicht gewoon in het SMART programma zat.

1 druk op de knop
In het kasboek staat namelijk precies wat er contant is geweest, wat per pin is gepind en of er op rekening is betaald. Als ik dit had geweten zou ik mijzelf veel ergernissen én tijd bespaard hebben in al die jaren.. Dus mocht jij hier ook nog niet van op de hoogte zijn, kijk er eens naar en overleg het met je boekhouder :-).

Lia – SMART adviseur en voormalig Saloneigenaar

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen