Voor & Na foto's van je klant?
07 mei 2019 
1 min. leestijd

Voor & Na foto's van je klant?

Annemarie vertelt: In je salon heb je wel eens van die klanten die een complete gezichtsbehandeling bij je volgen en waarbij je de verbetering van de huid mooi kan zien na een aantal behandelingen. Je wilt dit natuurlijk vastleggen zodat je het altijd nog kan laten zien dat jouw behandelingen goed het werk doen. Hoe ga je dat makkelijk doen?

Mevrouw Jansen heeft een Acné huid

Stel je hebt mevrouw Janssen die Acné heeft en zij komt een aantal maanden al bij je voor een speciale behandeling. Je wilt graag de verbetering van de huid vastleggen zodat je het altijd nog aan de klant kan laten zien hoe goed je behandelingen zijn. Dus je maakt foto’s bij elke behandeling. Op de behandelkaart van mevrouw Jansen schrijf je natuurlijk ook welke cremes je gebruikt hebt en hoe het er nu uitziet. Maar… wat spreekt een duizend woorden? Een foto! Dus je maakt ook foto’s. Maar waar ga je deze nu bewaren? Dat kan niet bij de papieren behandelkaart van mevrouw…

De oplossing:

Neem een digitaal klantenbestand. Zo’n eentje van ons: SMARTsalon. Zo heb je alle klanten altijd bij de hand (zelfs op je smartphone), weet je wanneer ze geweest zijn, wat de laatste behandeling is geweest én…. plaats je foto’s bij de behandelkaart van mevrouw Jansen. Hoe makkelijk wil je het hebben? 🙂

P.S. SMARTsalon is niet alleen maar een digitaal klantenbestand, je kan hier gelijk al je afspraken in kwijt in een digitale agenda, afrekenen en hebt meteen de administratie voor je boekhouder voorbereid middels het digitale kasoverzicht 🙂 Meer weten? Klik hier.

Annemarie, Da Vinci SalonSoftware adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen