Googlen op je eigen salon? DOEN!
14 februari 2020 
1 min. leestijd

Googlen op je eigen salon? DOEN!

Stel je voor. Je bent een klant en bent op zoek naar een salon voor bijvoorbeeld een knipbehandeling of een gezichtsbehandeling. Je gaat naar Google toe en zoekt naar schoonheidssalon in jouw plaats. Je ziet een website van een schoonheidssalon. je klikt erop. Hoe is de algemene indruk? Ziet de website er verzorgd en netjes uit? Staat alle informatie erop die je zoekt? Ben je bereid om de salon te bellen voor een afspraak, of direct online een afspraak te boeken via de website?

Google nu eens je eigen salon. Bijvoorbeeld Schoonheidssalon Rheden. Staat jouw salon tussen de zoekresultaten? Of kan je vinden wat de openingstijden van je salon zijn? Of welke behandelingen je uitvoert en tegen welke prijs? Niets? Daarom is het belangrijk om toch een website te hebben. Dan ben je makkelijk vindbaar voor nieuwe klanten én lever je net wat meer extra informatie of service voor je bestaande klanten. Die service voor je bestaande klanten lever je dan bijvoorbeeld door online boekbaar te zijn. En dus is een knop op je website wel handig daarvoor.

Wat zet je dan zoal op een website?

 • Je adres, telefoonnummer en openingstijden
 • Wat voor salon ben je?
 • Wie ben je en wie zijn je eventuele medewerkers?
 • Wat voor behandelingen je uitvoert
 • Welke prijzen je behandelingen hebben. Je hebt namelijk scherpe tarieven door de vele concurrentie. Dus moeten nieuwe klanten dit natuurlijk ook weten.
 • Online boeken knop mocht je dit doen
 • Foto’s van je salon
 • Foto’s van de resultaten van je behandelingen
  • wat klanten ook altijd leuk vinden om te zien zijn voor en na foto’s
 • Eventuele acties die je hebt lopen

Een eigen website is duur!!
Daar hebben wij gelukkig een oplossing voor. Bij onze salonsoftware krijg je namelijk een gratis website bij! Ook wel je visitekaartje op het internet. En die ook nog eens makkelijk zelf aan te passen is. Zodat je niet voor elk wissewasje de websitebouwer hoeft te vragen. Voeg je eigen foto’s toe, pas de tekst aan als je bijvoorbeeld wisselende acties hebt.

Mocht je meer willen weten over onze salonsoftware met de gratis basis website. Laat het weten en klik hier.

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen