Al wandelend door de winkelstraat...
14 november 2019 
1 min. leestijd

Al wandelend door de winkelstraat...

Als ik wel eens door een winkelstraat loop, of het nu in het buitenland is of in Nederland. Dan bekijk ik altijd etalages van kledingwinkels. Als ik iets moois zie dan zoek ik als eerste of er een prijsje bij staat. Staat er geen prijsje bij? Dan loop ik die winkel al niet eens naar binnen!

Herken je dit gevoel ook? Kijk dan nu eens in je productenkast of tafeltje met jouw producten. Hoe ziet dat eruit? Stel je bent een klant, kan je dan ergens snel zien hoeveel die fijne shampoo kost of hoeveel die fijne huidcrème kost?

Stel je eens voor, je gaat naar je kapper of naar je schoonheidsspecialist. En je haren worden zo heerlijk gewassen met een fijne en zachte shampoo. Je huid wordt lekker ingesmeerd met een fijne niet plakkende huidcrème. En je zou eigenlijk toch wel graag een potje mee naar huis willen nemen. Alleen… ben je dan een fortuin kwijt of zal je partner het niet eens merken dat je nog een extra product hebt gekocht? Dus de vraag.. hoeveel kost dat fijne product nu eigenlijk? Je kan nergens een prijskaartje ontdekken.. en je bent te bang om te vragen hoeveel het kost, stel het is heel duur dan durf je eigenlijk ook geen nee meer te zeggen.

Tip: Zet duidelijke prijskaartjes bij je producten neer. Vertel aan je klant welk product je nu gebruikt en waar ze de producten kunnen bekijken. Probeer het eens uit 🙂 En wie weet kopen klanten eerder vanuit zichzelf een product bij je.

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen