Binnen 1 minuut afrekenen met de klant
07 mei 2019 
0 min. leestijd

Binnen 1 minuut afrekenen met de klant

Je bent net klaar met mevrouw Jansen en haar man staat al op haar te wachten in de auto. Ze gaan namelijk naar haar dochter toe in de grote stad en hadden beloofd er op tijd te zijn. Het enige dat nog moet gebeuren is afrekenen.

Gelukkig kan je dat heel snel, je klikt op de afspraak in het afsprakenboek, komt gelijk in de kassa terecht en kiest alleen nog hoe ze wilt betalen. mevrouw Jansen legt het contante geld neer en klaar is de afrekening. mevrouw Jansen is klaar om te gaan!

Snel en Makkelijk in SMART

In andere systemen zie je wel eens dat je nog ergens uit een klantenlijst de klant moet zoeken, dan nog de behandeling erbij moet zoeken en dan pas kan kiezen hoe ze wil betalen. In het SMART systeem staat de afspraak al in de agenda, dus alle informatie over de klant én de behandeling zijn al aanwezig. Een stuk sneller dus! En binnen no-time zit jouw klant weer op de fiets of in de auto op weg naar de volgende afspraak.

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen