Jouw collega dacht dat ook!
06 mei 2019 
0 min. leestijd

Jouw collega dacht dat ook!

Wendy vertelt: ‘Werk jij zonder afspraak en denk je zo’n computer en digitaal afsprakenboek en online afspraken is niks voor mij? Dat dachten jouw collega’s ook. En nu? Nu willen ze niet meer anders!’

Ook jouw collega’s
Wij hebben jouw collega’s geholpen. Hoe? Ze gaven aan dat ze die koopavond liever niet voor niets in de salon aanwezig zijn, maar wel willen weten of er klanten gaan komen ja of nee. Dus willen ze graag 1 koopavond wel op afspraak gaan werken. Dus hoe hebben we dit samen gestart? Eerst hebben we 1 medewerker open gezet voor online boeken op de koopavond. Ze hebben toen besloten om alleen de knipbehandeling online boekbaar te zetten (want dat kan je allemaal zelf bepalen).

Wat blijkt, super succesvol!
Je medewerker is blij want ze vond het prettig om te weten op de avond wat er komen gaat. En je klant is blij, want die kan nu een vaste afspraak maken en zeker weten dat hij geholpen kan worden op de tijd die hij graag wenst.

Laat het ons weten als wij je ook mogen helpen 🙂 info@dvi.nl

Wendy, SMART adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen