Zorg er NU voor dat jij er STRAKS klaar voor bent
17 april 2020 
1 min. leestijd

Zorg er NU voor dat jij er STRAKS klaar voor bent

In Denemarken gaan de salons binnenkort weer open. Alleen dit nieuws al zorgde ervoor dat alle Denen bij de salon hun afspraken wilde boeken en zelfs… de boekingssite lieten crashen! Daarom is NU de tijd om je alvast voor te bereiden op wat 21 april gaat worden verteld.

Nu is de tijd

Je hebt nu mogelijk meer tijd om je voor te bereiden. Boek je nog niet online? Dan is nu de tijd om je hierin te verdiepen. Als Da Vinci klant zit het online boeken eigenlijk bijna altijd bij in je pakket dus we helpen je graag met instellen. Boek je al wel online? Dan is het goed de instellingen na te lopen en kijken of alles goed staat. Natuurlijk mag je ons ook altijd vragen om te helpen.

Werk jij in je salon nog zonder afspraak? Mogelijk moet je dan nu veranderen.

Denk er dan nu alvast over na dat dit de aankomende tijd ook anders moet. Want in de ‘nieuwe’ 1,5 meter wereld kan je simpelweg niet te veel mensen in je salon hebben of samen in de wachthoek. Wij krijgen nu ook al klanten aan de lijn die willen starten met een afsprakenboek zodat ze de ‘wachtrij’ via het online boeken kunnen regelen en niet meer in de salon hebben. Je ziet namelijk ook al in veel landen dat de nieuwe regel wordt dat je 1 klant per 20 m2 binnen mag hebben. Natuurlijk hebben we geen idee wat er gaat gebeuren in Nederland maar we kunnen alvast voorbereiden en leren van andere landen.

 

Wat doen landen om ons heen?

  • Denemarken 20 april kapsalons weer open
  • Oostenrijk 1 mei kapsalons weer open
  • Duitsland 4 mei kapsalons weer open
  • Frankrijk 11 mei kapsalons weer open

 

Werk je nog niet met ons afsprakenboek?

Vraag nu gratis informatie aan, klik hier.

 

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen