Schoonheidssalon openen

Hier kan je aan denken

Vraag gratis info aan
Diana in de stoel

Je eigen schoonheidssalon openen

Wil jij je eigen schoonheidssalon beginnen? Dan weet je vast al wel dat daar het een en ander bij komt kijken. Zo heb je te maken met de administratie, maar ook de marketing van je schoonheidssalon moet zeker niet vergeten worden.  Dankzij de handige salon software SMART van Da Vinci hoef je je daar helemaal geen zorgen om te maken! Inmiddels maken meer dan 1700 salons & 8000 beauty professionals iedere dag gebruik van ons systeem dat uit praktijkervaring is ontstaan. Ben jij met jouw eigen schoonheidssalon de volgende?
Eigen salon beginnen

Een eigen schoonheidssalon beginnen; administratie doen

Geen enkele saloneigenaar kijkt er naar uit, maar toch moet iedereen die een eigen schoonheidssalon opent hier ook aan denken: de administratie. Met SMART van Da Vinci is de administratie een fluitje van een cent. Wanneer je namelijk je klanten laat afrekenen via ons systeem en je je inkoopfacturen van je schoonheidssalon in SMART inboekt, is de administratie zo gebeurd. Wil je weten hoe dit precies werkt? Neem dan even een kijkje op onze pagina over administratie van schoonheidssalons. Daar vind je meer informatie over de administratie die je moet bijhouden als je je eigen schoonheidssalon begint.

Handige kassa

Facturatie schoonheidssalon
Facturatie
Administratie Salon
Kasoverzicht in 1 druk op de knop klaar

Beginnen met marketing in je schoonheidssalon

Wanneer je een eigen schoonheidssalon begint moet je de marketing niet vergeten. Marketing is namelijk onmisbaar om nieuwe klanten voor jouw salon te werven en vaste klanten te behouden. Met SMART van Da Vinci wordt de marketing voor jouw eigen schoonheidssalon kinderspel! SMART heeft namelijk allerlei nuttige marketingtools. Zo kun je met SMART automatische berichten naar je klanten sturen en heeft SMART een spaarsysteem. Ook kun je met SMART een nieuwsbrief versturen en zelfs marketing op je kassabon behoort tot de mogelijkheden.


Alles om ervoor te zorgen dat de marketing voor jou als beginnende schoonheidssalon eigenaar zo gemakkelijk mogelijk is. Daarmee heb jij straks een volle salon én blije klanten. Ben je benieuwd naar alle marketing mogelijkheden die SMART te bieden heeft? Kijk dan bij de marketing voor schoonheidssalons voor meer informatie. Vergeet ook niet om het gratis e-book met slimme marketingtips te downloaden!

Da Vinci: Jouw alles-in-één-salontool

afsprakenboek salon

Salonagenda

Salon Kassasysteem
Snel en makkelijk afrekenen
Behandelkaart
Klantbeheer mét behandelkaarten

Naast de administratie- en marketingmogelijkheden biedt SMART nog vele extra functies die goed van pas komen wanneer je een schoonheidssalon begint. Met de salon agenda kunnen je klanten eenvoudig een afspraak maken. Ook afrekenen is met SMART een eitje. Dit is namelijk zo gedaan met de salon kassa, Daarnaast heeft SMART een klantenbeheer functie waarin je alle belangrijke informatie over je klanten kunt bijhouden, zoals de behandelkaarten van een gezicht, voeten, handen en het lichaam. Kortom, met SMART van Da Vinci heb je dé perfecte tool voor jouw salon.
Eef van Da Vinci SalonSoftware

Meer weten?

Heb jij al helemaal zin om je eigen schoonheidssalon te beginnen, maar heb je nog vragen of wil je meer weten over SMART van Da Vinci? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag!
Marre op balie