Schoonheidssalon marketing

Makkelijke Automatische Marketing voor je Schoonheidssalon

Schoonheidssalon marketing

'Pff..' De marketing voor mijn schoonheidssalon

Met de handige marketinghulp in SMART is de schoonheidssalon marketing een peulenschilletje. Van automatische berichten die je naar je klanten kunt sturen tot een spaarsysteem, nieuwsbrieffunctie en zelfs marketing op je kassabon. Onze marketinghulp biedt alles om jou als schoonheidsspecialist(e) te helpen de marketing voor je schoonheidssalon zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodat jij een volle salon én blije klanten hebt.

automatische marketing

Klanten binden aan je schoonheidssalon met marketing

Een fijne marketingtip voor je schoonheidssalon is om te gaan werken met een spaarsysteem. Bij de supermarkt, op de markt en in de kledingwinkel,   overal kun je sparen voor leuke voordelen. Waar spaart je klant nu niet voor? De marketing activiteiten schoonheidssalon kan je slim oplossen door je klant te laten sparen voor leuke kortingen of cadeautjes. Zo blijven je klanten komen om hun punten te sparen en niet kwijt te raken.


 In SMART zit het spaarsysteem automatisch ingebouwd. Zo sparen je klanten automatisch en heb je de schoonheidssalon marketing voor je bestaande klanten deels gedaan. Hoe handig is dat? :-) 

Automatisch jarige klanten bericht

Nieuwsbrief functie

Automatische productverkoop

Wat zit er in SMART marketing voor schoonheidssalons

De marketinghulp van SMART biedt vele mogelijkheden. Zo is er de optie voor marketing op de kassabon (zowel papier als digitaal) en is je schoonheidssalon vindbaar op internet, dankzij een salonwebsite van 1 pagina (voor onder andere de online boekingsknop). Daarnaast kun je met het automatische spaarsysteem klanten aan je schoonheidssalon binden. Ook biedt SMART de mogelijkheid om een algemene nieuwsbrief naar je klanten te sturen of een nieuwsbrief gespecificeerd op de genomen schoonheidsbehandeling. Verder kun je met SMART je productverkoop stimuleren door >8 weken na de laatste productaankoop je klanten automatisch een e-mail te sturen om ze eraan te herinneren een nieuw product te bestellen. Als laatste biedt SMART de optie om automatische berichten naar je klanten te sturen.


De voordelen van de schoonheidssalon marketing van Da Vinci:

  • Je voorkomt no-shows, dankzij het herinneringsbericht van de afspraak in jouw schoonheidssalon;
  • Je kunt je klanten verrassen op zijn/haar verjaardag met een automatisch verjaardagsbericht;
  • Je haalt je verloren klanten terug, door middel van het verloren klanten bericht 
  • Je zorgt dat je klanten sneller in je kapsalon terugkomen, met behulp van de bezoekversneller. 


Highlights van de marketing voor je kapsalon

Voorkom no-shows

Je klanten ontvangen automatisch een bevestiging én herinneringbericht van de afspraak. Zo vergeet je klant zijn afspraak niet meer.

Je klant sneller in je stoel

Met de beauty salon marketing van Da Vinci zorg jij dat je klant een herinnering krijgt als het weer tijd is om een afspraak te maken, stel zelf in na hoeveel weken het nodig is. Dit is een instelling of je dit wel/ niet wilt.

Artikelverkoop

Hogere productverkoop

Je klant een product gekocht? Na 8 weken krijgt je klant een herinnering of het product op is en of hij/zij het weer zou willen kopen. Is natuurlijk een instellen of je dit wel/niet wil.

Highlights van de marketing voor je kapsalon

Bezoekversneller bericht

Verras je jarige klant

Is je klant jarig? Stuur een leuke attentie! Maar doe het slim en stuur automatisch een SMS of e-mail. Marketing beauty salon makkelijk gemaakt.
Factuur sturen

Acties op je kassabon

Op een originele manier marketing beauty salon doen? Denk dan eens aan de kassabon. Neemt je klant een kassabon mee of stuur je de kassabon digitaal? Op de kassabon zelf kan je ook marketing tekst zetten. Bijvoorbeeld een leuke actie van het seizoen.

Nieuwsbrief

Mail een specifieke groep klanten

Klanten berichten die specifiek een behandeling hebben gehad? Dat kan! En ook nog in welke periode. Of als je een actie naar je klanten wilt doen die een verfbehandeling hebben gehad of die gelnagels hebben laten plaatsen. 

kapsalon marketingtips

Marketingacties voor je schoonheidssalon

Naast dat je in ons programma diverse mogelijkheden hebt voor marketing van je schoonheidssalon, geven we je graag ook nog andere tips en ideeën voor leuke marketingacties. Op onze blog vind je tips en tricks. Ook hebben we een gratis e-book met slimme marketingtips voor jouw schoonheidssalon. Wacht niet langer en ontdek de leuke marketingtips. 


We helpen je dus graag met je marketing activiteiten schoonheidssalon. Eén keer alles instellen en klaar!

Vraag de gratis demo aan

Je ontvangt de gratis demo direct in je mailbox: