Marketing Schoonheidssalon

Vraag gratis meer info aan

'Pff..' De marketing voor mijn schoonheidssalon

Met de handige marketinghulp in SMART is de marketing voor jouw salon een peulenschilletje.   Van automatische berichten die je naar je klanten kunt sturen tot een spaarsysteem, nieuwsbrieffunctie en zelfs marketing op je kassabon. Onze marketinghulp biedt alles om jou als schoonheidsspecialist(e) te helpen de marketing voor je schoonheidssalon zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodat jij een volle salon hebt én blije klanten.

automatische marketing

Klanten binden aan je schoonheidssalon met marketing

Een fijne marketingtip voor je schoonheidssalon is om te gaan werken met een spaarsysteem. Bij de supermarkt, op de markt en in de kledingwinkel,   overal kun je sparen voor leuke voordelen. Waar spaart je klant nu niet voor? Als je klant punten bij je schoonheidssalon kan sparen voor leuke kortingen of cadeautjes blijven ze wel komen. In SMART zit het spaarsysteem automatisch ingebouwd. Zo sparen je klanten automatisch en heb je de marketing voor je schoonheidssalon voor je bestaande klanten deels gedaan. Hoe handig is dat? :-)

Jarige klanten bericht

Nieuwsbrief functie

Automatische productverkoop

Wat zit er in SMART marketing voor schoonheidssalons

De marketinghulp van SMART biedt vele mogelijkheden. Zo is er de optie voor marketing op de kassabon (zowel papier als digitaal) en is je schoonheidssalon vindbaar op internet, dankzij een salonwebsite van 1 pagina (voor onder andere de online boekingsknop). Daarnaast kun je met het automatische spaarsysteem klanten aan je schoonheidssalon binden. Ook biedt SMART de mogelijkheid om een algemene nieuwsbrief naar je klanten te sturen of een nieuwsbrief gespecificeerd op de genomen schoonheidsbehandeling. Verder kun je met SMART je productverkoop stimuleren door >8 weken na de laatste productaankoop je klanten automatisch een e-mail te sturen om ze eraan te herinneren een nieuw product te bestellen. Als laatste biedt SMART de optie om automatische berichten naar je klanten te sturen.


Dit biedt de volgende voordelen:

 • Je voorkomt no-shows, dankzij het herinneringsbericht van de afspraak in jouw schoonheidssalon;
 • Je kunt je klanten verrassen op zijn/haar verjaardag met een automatisch verjaardagsbericht;
 • Je haalt je verloren klanten terug, door middel van het verloren klanten bericht 
 • Je zorgt dat je klanten sneller in je kapsalon terugkomen, met behulp van de bezoekversneller. 

  Highlights van de marketing voor je kapsalon

  Hogere productverkoop

  Verras je jarige klant

  Mail een specifieke groep klanten

  kapsalon marketingtips

  Naast dat je in ons programma diverse mogelijkheden hebt voor marketing van je schoonheidssalon, geven we je graag ook nog andere tips en ideeën voor leuke marketingacties. Op onze blog vind je tips en tricks. Ook hebben we een gratis e-book met slimme marketingtips voor jouw schoonheidssalon. Wacht niet langer en ontdek de leuke marketingtips.

  Vraag nu gratis meer informatie aan: