De Da Vinci Inspiratie Sessies

Speciaal voor jou als Da Vinci Klant

Tijdens de lockdown hebben we speciaal voor jou als Da Vinci klant verschillende webinars georganiseerd. Al deze webinars kan je nog terugkijken in de Da Vinci Community.

Omdat er zo positief op gereageerd is gaan we door met het organiseren van webinars. Klik hier voor alle nieuwe webinars.

Onderstaande sessies kijk je terug in de Da Vinci Community

Da Vinci Inspiratie sessie met Kelly

Hoe bereken je een goede prijslijst met Kelly Derks

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Wat is nou een goede prijslijst en hoe maak je die? Kelly heeft zelf jaren lang salons gehad en helpt nu saloneigenaren hun salon met zelfvertrouwen te runnen. 


Tijdens dit webinar geeft Kelly tips over een goede kostprijsberekening en hoe je prijslijst er uit kan zien. Het webinar duurt 30 min en daarna is er nog tijd voor vragen.  

Wolfgang Peppmeier voor Da Vinci SalonSoftware

Alles is Communicatie met Wolfgang Peppmeier

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Wolfgang Peppmeier geeft onder de naam Pepptalk al jaren lang advies aan salons door heel het land. In dit webinar gaat hij het hebben over professioneel adviseren, communiceren met je team en communiceren met je klant. Het webinar zal ongeveer 60 min duren.

Da Vinci Inspiratie sessie met Debbie

Inspiratiesessie met collega Debbie

Terug te kijken in de Da Vinci Community 


Van elkaar kan je leren. Kijk mee in deze inspiratiesessie van jouw collega en Da Vinci klant Debbie. Debbie heeft een eigen salon in Huissen en gaat in gesprek met Da Vinci over hoe ze bepaalde zaken tijdens deze lockdown heeft aangepakt. Het webinar duurt ongeveer 30 min en daarna is er ruimte voor vragen.

albert-jan-voor-da-vinci-salonsoftware

Jouw mindset met Albert Jan

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Albert Jan Tummers heeft zelf jaren in de salon gestaan en daarna bij grote merken gewerkt in onze branche. Nu ondersteunt en begeleidt hij verschillende ondernemers als Ontwikkelingspartner bij Groeizaken. 


In dit webinar gaat Albert Jan het met je hebben over jouw mindset. Wil je weten welke invloed jij hebt op een uitdagende situatie en hoe je hier

 zo goed mogelijk mee om kunt gaan?  Hoe blijf je tijdens ‘de lockdown’ optimaal in verbinding staan met jouw team én klanten? In deze powersessie laat ik je met praktische tips en herkenbare voorbeelden ervaren hoe je met de juiste mindset hét verschil echt kunt maken.


charlotte voor Da Vinci Inspiratiesessies

Fijne klanten in je salon door aantrekkelijke marketing met Charlotte Somers

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Je wilt opvallen, en precies de klanten bereiken die passen bij jouw salon. Alleen dat blijkt nog niet zo makkelijk. Ben je op dit moment zichtbaar maar bereik je er niet mee wat je wil? Of wil je met marketing aan de slag maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen? 

 

Charlotte opende op haar 17e haar eigen salon en heeft daarnaast de nodige marketingervaring. Met nXt level salon gebruikt ze dit om salons te helpen succesvoller te worden. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Da Vinci SalonSoftware inspiratie sessie met Ronald

Alles over geld met Ronald

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Ronald is eigenaar van KappersAdministratie. Hij helpt met zijn team vele salons in onze branche met de administratie.


In dit webinar verteld hij je alles over welke regelingen er nu zijn voor jou als salon. En laat hij je zien hoe je een beter beeld van je financiën kan krijgen. PS. Ook als je een beautysalon hebt is dit natuurlijk interessant en kan je meekijken.

Loes Rikkers voor een Da Vinci Inspiratiesessie

Social Media met Loes Rikkers

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Laat je salon groeien met Instagram zonder stress. Loes Rikkers gaat ons in dit webinar alles vertellen over social media. Praktische tips waar jij als salon echt iets mee kan.


Loes is ooit zelf begonnen met een salon en runt nu een opleidingscentrum en helpt salons met hun marketing.

Da Vinci Webinars

Sneak Preview nieuwste Da Vinci ontwikkelingen

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Een webinar waarin Lidwien van Da Vinci je gaat vertellen over nieuwe ontwikkelingen in SMART en hoe die werken. En ... je krijgt een unieke Sneak Preview van wat er aankomend jaar allemaal aan gaat komen.
Miriam Ijsseldijk ANKO

Leidinggeven: Wanneer ben je lief en wanneer ben je streng - door Miriam IJsseldijk

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Een beginnende leerling vraagt om een andere stijl van leidinggeven dan een ervaren kracht. Een gemotiveerde medewerker die moeite met iets heeft vraagt om een andere stijl dan een kundige medewerker die er met de pet naar gooit.


In dit webinar geeft Miriam tools waardoor het voor jou makkelijker wordt om te bepalen welke stijl van leidinggeven op welk moment gepast is.

Opgegroeid in een kappersfamilie leerde Miriam al heel jong de ins en outs van het ondernemen in deze branche. Voor de ANKO werkt Miriam als personeelsadviseur en geeft zij trainingen op het gebied van opleiden, leidinggeven en motiveren.

Kelly Derks sessie verkopen zonder verkopen

Verkopen zonder Verkopen door Kelly Derks

Terug kijken in de Da Vinci Community


Zodra we weer open mogen draait het er natuurlijk om meer omzet te maken. Maar je kan niet non stop harder blijven werken. Wel kan je ervoor zorgen dat je omzet per klant omhoog gaat. In dit webinar gaat Kelly je alles vertellen over hoe je kan 'verkopen zonder verkopen'.


Kelly heeft zelf jaren lang salons gehad en helpt nu saloneigenaren hun salon met zelfvertrouwen te runnen.

Wolfgang sessie voor Da Vinci SalonSoftware

Eigenlijk is het heel simpel ... met Wolfgang Peppmeier

Terug te kijken in de Da Vinci Community

 

Wolfgang Peppmeier geeft onder de naam Pepptalk al jaren lang advies aan salons door heel het land. In dit webinar gaat hij het hebben twee onderwerpen. 


Hij gaat het hebben over de cijfers van je salon en over hoe je iedere dag een beetje beter kan worden door middel van de 10% regel. Punten die je nu op kunt pakken zodat je straks klaar bent voor de opening.

Patrick Kalle voor Da Vinci SalonSoftware

Training met Patrick Kalle

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Patrick Kalle is een bekende naam in de kappersbranche. Speciaal voor jou als Da Vinci klant heeft hij een webinar opgenomen. Hierin laat hij wat nieuwe technieken zien en bespreekt hij de nieuwste trends. Dit webinar is zowel voor jou als ondernemer als voor je hele team.

Da Vinci Adviseur Wendy

Zo hou je contact met je klant

Terug te kijken in de Da Vinci Community


Nu is de tijd om je marketing goed in te stellen. Zodat als jij straks weer open kan, je klant precies weet waar ze aan toe zijn voordat ze je salon binnen stappen.


In dit webinar geven Wendy & Lidwien van Da Vinci vele praktische marketingtips. Ze laten zien hoe je een bericht kan versturen vanuit SMARTsalon, wat je er in moet zetten en meer. 


Na afloop van het webinar ontvang je kant en klaar teksten die jij zo kan gebruiken voor al je berichten.