Wachtlijst in je afsprakenboek
07 mei 2019 
0 min. leestijd

Wachtlijst in je afsprakenboek

Ik was laatst op bezoek bij een salon de nog niet met SMART werkte. Ik liet hem zien hoe ons systeem werkt, dus ook het afsprakenboek. Hij gaf aan dat ze vaak een wachtlijst make

n van reserve-klanten mocht er een klant uitvallen op een bepaald tijdstip dat een andere klant ook graag had willen komen.

Op het moment dat er dan een tijdstip vrij kwam wilden ze dan de reserve-klant bellen van de wachtlijst. Echter.. omdat ze nog werkten met papier duurde dit vaak lang of konden niet zo gauw vinden wie ze ook alweer op de wachtlijst hadden gezet.

Daarom vertelde ik hem van ons afsprakenboek. In ons afsprakenboek kan je in de notities meerder afspraken naast elkaar zetten. Op deze manier kan je het ‘notitieveld’ gebruiken als digitale wachtlijst. Altijd de juiste klant bij de hand en de nieuwe afspraak is dan zo gepland :-).

Tino, SMART adviseur

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen