Social Media Tips

Wat post je op Instagram? Wat post je op Facebook? We hebben zelf ook een salon en van alles gedaan en geprobeerd. De opgedane Social Media KappersKennis delen we graag met jou. :)

Praktische Salon Marketing Tips
Da Vinci for Hair

Ik wist echt niet wat ik moest posten, tot ik deze lijst in handen kreeg. Heel erg fijn!

Da Vinci for Hair

Wat post je op Instagram? Of op Facebook? Ik heb ook dat gevoel gehad dat ik dacht... wat ga ik nu weer posten? Ik wil wel meer doen met Social media maar wat, hoe? 


Tot dat iemand zei: ga gewoon posten wat je aan het doen bent. Gewoon DOEN. En ik merkte ook toen ik dat ging doen mijn Social media brein meer aan ging staan. Je ziet opeens overal om je heen leuke en interessante dingen om te delen. 


En ik dacht zo, laat ik dat Social media brein delen met jullie.  Dus heb ik een lijst gemaakt met allemaal ideeën van wat je kan posten. Gewoon lekker concreet.


Lidwien van Da Vinci SalonSoftware

21+ jaar
Expert in Salon Software
3
E-books geschreven
325+
Downloads van deze tips

Social Media Tips

Gelijk aan de slag met de praktische Sociale Media Tips? Vraag ze nu aan.

Van wie je deze tips krijgt?

Wij zijn Da Vinci. Stuk voor stuk voormalig kapper en delen graag onze kennis met jou. Dat doen we door middel van dit soort tips, maar ook met onze Salon Software. Onze Salon Software hebben ze we zo gebouwd dat het jouw echt helpt met je salon draaien. Het helpt je met de marketing, administratie, de planning en nog veel meer.