Salon steunpakket

Het Salon Steunpakket

Samen in de CoronaCrisis

Vraag nu aan
De CoronaCrisis is een vreemde tijd. Maar samen komen we deze tijd door! Da Vinci SalonSoftware, Groeizaken, KappersAdministratie en PIN Voorschot hebben het SalonSteunpakket voor jou klaar staan. Vraag hem gratis aan. .

Vul je gegevens in en je krijgt direct toegang tot het SalonSteunpakket met praktische tools.


Klantentips van Da Vinci

  • Tips voor tijdens deze CoronaCrisis

  • Tips voor na de CoronaCrisis

  • Neem deel aan een live sessie (datum volgt).

Financiële tips van KappersAdministratie:

  • Financiële tips & trics

Personeeltips van Groeizaken

  • Tips volgen

  • Neem deel aan een live sessie (datum volgt).

Waarom?

Ook al is de deur van je salon dicht, het betekent niet dat je onderneming stopt. Juist nu moet je zorgen dat je na de CoronaCrisis nog steeds een mooie salon hebt. Dat betekent financieel alles regelen, met je medewerkers en juist ook met je klanten.

Daarom hebben wij samen het SalonSteunpakket voor jullie gemaakt. Hierin vindt je praktische tips waar je juist nu wat aan hebt. Samen gaan we ervoor!


Hieronder stellen we de partners voor:

Da Vinci team

Da Vinci SalonSoftware

Heb jij een eigen salon? Dan kunnen we jou helpen het leven van jou en vooral van je klant nog een beetje leuker te maken.


Hoe we dat doen? Al meer dan 20 jaar met SalonSoftware speciaal voor salons. We zorgen ervoor dat jij alles weet van je klant en je klant altijd in contact is met jou. 1700 salons maken iedere dag gebruik van onze software.


Van afsprakenboek, online boeken, kassa tot marketinghulp. Met het team van voormalig BeautyProfessionals staan we voor je klaar!

Groeizaken

Groeizaken

Jouw succes is onze business!


Wij zijn een professioneel branche bureau en werken samen met ambitieuze ondernemers om nog succesvoller te worden. Het ontwikkelen van mens & organisatie is de rode draad in onze activiteiten.


GroeiZaken werkt met een team van professionele coaches die ieder hun expertises en kwaliteiten meebrengen. Daarnaast hebben wij een ruime kennis van verschillende branches waardoor wij breed inzetbaar zijn. Elke coach heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en coachingsstijl. Het vertrouwen tussen coachee (=gecoachte) en de coach is een belangrijke factor voor succes. Je moet dan ook een goed gevoel hebben bij en vertrouwen hebben in je coach. Bij “Ons team” stellen onze coaches zich aan jou voor.


Onze kernwaarden zijn: Betrokken, Echt, Aandacht en Trots.

Da Vinci SalonSoftware inspiratie sessie met Ronald

KappersAdministratie

Kappersadministratie.nl is hét administratiekantoor voor de kappersbranche.

 

Wij helpen kappers om hun bedrijfsvoering inzichtelijk te krijgen. Onze aanpak is vernieuwend, omdat financiële administratie, personeelszaken en salonautomatisering nauw met elkaar zijn verbonden. Dat vinden wij uniek en leidt tot een mooie samenwerking met onze klanten.

pin voorschot

PIN Voorschot

PIN Voorschot helpt ondernemers met ondernemen. Je kunt bij ons terecht voor een passende en verantwoorde financiering die je geheel automatisch via je pinautomaat aflost zonder dat je er daar omkijken naar hebt. Handig toch?

Ondernemen is doorzetten en kansen benutten. Daar is soms wat extra geld voor nodig dat je niet altijd in kas hebt. PIN Voorschot helpt je graag verder als je bijvoorbeeld wilt investeren in je zaak, inkopen wilt doen of een moeilijke periode moet overbruggen. We kunnen je al helpen vanaf € 2.000 en je hebt je geld vaak al binnen 5 werkdagen op je rekening.

Meld je aan voor het Salon Steunpakket

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
vraag gratis informatie aan over onze salonsoftware

Contact

Vragen over het SalonSteunpakket? Of hulp nodig bij het aanvragen? Vraag Da Vinci.