Download de gratis omzetvergelijker

Hoe gaat de omzet van jouw salon? Je zult je wellicht afvragen hoe je salon het doet ten opzichte van vorig jaar, 2019. Kun je de omzet nog mooi gelijk houden, of wordt je zelfs positief verrast? 


Met de omzetvergelijker zie je precies per maand hoe de omzet van jouw salon is geweest ten opzichte van de zelfde maand een jaar eerder.  Vul een paar cijfers in en je hebt een mooi overzicht.

Niet zelf doen maar automatisch?

Dat kan natuurlijk ook! In het Da Vinci SalonSoftware programma zit een automatische omzetvergelijker ingebouwd. Ook wel de Omzetmonitor genoemd. In dit overzicht wordt automatisch de omzet per maand vergeleken met het land en met dezelfde maand een jaar eerder.

Wie is Da Vinci?

Al 23 jaar maker van SalonSoftware, speciaal voor jou als schoonheidsspecialist, kapper, nagelstylist, pedicure en meer.


Van een afsprakenboek, online boeken voor je klant, klantenbeheer, digitale kassa, automatisch marketing, makkelijke cijfers en voorbereiding voor de administratie. Een alles in 1 programma voor jou in de salon. En natuurlijk werkt dit programma op elk apparaat, van mobiel, tablet, computer en laptop.