Acties met Carnaval voor je salon
20 februari 2020 
1 min. leestijd

Acties met Carnaval voor je salon

Carnaval staat voor de deur! Heb je al een leuke actie bedacht voor je klanten met het thema Carnaval? Of heb je gewijzigde openingstijden? We geven je graag een aantal tips hoe je met je salon in kan spelen op Carnaval voor je klanten.

Speciaal voor kapsalons:
Als we het laatste nieuws moeten geloven gaat storm Ellen ons dit jaar teisteren tijdens Carnaval. Stuur je klanten een bericht dat ze nu nog voor een mooie actieprijs stevige haarlak bij je kunnen kopen. Gegarandeerd dat je haar blijft zitten tijdens Carnaval!

Speciaal voor schoonheidssalons:
Heb je al een speciale behandeling gemaakt voor klanten om bij te komen van Carnaval? Bijvoorbeeld een herstellende gezichtsbehandeling? Na 3 dagen feest zien die hoofdjes van de feestgangers er gegarandeerd uit om je handen in te zetten toch? Lekker een relax behandeling kan dan nooit kwaad.

Voor alle salons:
Heb je gewijzigde openingstijden? Bijvoorbeeld voor de carnaval extra geopend en na de carnaval juist extra gesloten? Vermeld dit dan duidelijk, om teleurstelling bij je klanten te voorkomen. Zet dit onder andere op je website, op de zoekresultaten bij Google en natuurlijk op je social media.

Je klanten een bericht sturen met je acties:

Laat je klanten actief weten welke acties je hebt in je salon. Dit kan je op verschillende manieren doen: zoals een e-mail naar al je klanten sturen, onderaan je kassabon de actie toevoegen of de actie in de herinnering die naar je klant gaat zetten. Als de actie bij in de herinnering staat, zien klanten de actie en zijn ze wellicht geneigd om toch meer te kopen of te laten doen bij je in de salon. Ook weten ze de actie dan meteen voor de volgende behandeling. En heb je een speciale behandeling voor na de carnaval? Stuur dan eens een bericht naar je klanten die bijvoorbeeld 8 weken niet meer in je salon zijn geweest, met je bedachten Carnavals-actie-behandeling en direct de mogelijkheid om bij jou online een afspraak te maken. Zo krijg je die klanten wellicht sneller weer in je salon (wij noemen dat in onze salonsoftware ook wel de Bezoekversneller ;-)).

Hoe je de bezoekversneller en herinneringsbericht makkelijk aanpast in ons SalonSoftware programma? Klik hier.

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen