Kapsalon starten

Hier kan je aan denken

Vraag gratis info aan
Lia voor de salon

Je eigen kapsalon starten

Ga jij je eigen kapsalon beginnen? Daar komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken. Heb je bijvoorbeeld al aan de administratie en de marketing van je salon gedacht? Met de salon software SMART van Da Vinci hoef je je daar geen zorgen over te maken! Wij van Da Vinci weten namelijk als geen ander hoe het is om een eigen kapsalon te starten. 
Eigen salon beginnen

SMART Da Vinci: begonnen als kapsalon

In 1945 heeft Gert Heersink de eerste Da Vinci kapperszaak geopend. Met behulp van deze praktijkervaring is SMART Da Vinci ontstaan. Inmiddels maken meer dan 1700 salons & 8000 beauty professionals iedere dag gebruik van ons systeem. Ben jij de volgende?

Da Vinci: Jouw alles-in-één-kapperstool

afsprakenboek salon

Salonagenda

Salon Kassasysteem
Snel en makkelijk afrekenen
Klantbeheer

Met SMART van Da Vinci heb je (bijna) alle tools die je nodig hebt om je kapsalon te starten in één handig systeem. Met Smart kunnen je klanten gemakkelijk een afspraak maken via de salon agenda, kun je snel en eenvoudig afrekenen met de salon kassa, houd jij je administratie bij en werf je (nieuwe) klanten met de marketingfuncties. Daarnaast heeft SMART een klantenbeheer functie waarin je alle belangrijke informatie over je klanten kunt bijhouden. 

Kapperszaak openen: wat doe je met marketing?

Wanneer je een eigen kapsalon gaat beginnen kom je er niet onderuit: de marketing voor je nieuw geopende kapperszaak. Hoe kom je anders aan je klanten? Met SMART van Da Vinci wordt de marketing voor jouw eigen kapsalon een eitje! In SMART zitten namelijk allerlei handige marketingtools voor jouw kapperszaak. Zo kun je met SMART automatische berichten en nieuwsbrieven naar je klanten sturen en heeft SMART een spaarsysteem, Daarnaast biedt SMART zelfs de mogelijkheid voor marketing op je kassabon. Alles om jou als beginnende saloneigenaar te helpen de marketing voor je nieuw te openen kapperszaak zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodat jij straks een volle salon én blije klanten hebt. Benieuwd naar alle marketingmogelijkheden? Lees dan verder over kapsalon marketing.

Stilte na de storm

Een eigen kapsalon beginnen: vergeet de administratie (niet)!

Geen enkele kapper kijkt er naar uit, maar toch moet het gebeuren: de administratie voor jouw kapsalon. Ook in je nieuw geopende kapperszaak ontkom je er niet aan. Gelukkig is de administratie met SMART van Da Vinci zo gebeurd. Wanneer je namelijk je inkoopfacturen in SMART inboekt en je klanten laat afrekenen via ons systeem, is de administratie zo gedaan. Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk dan even onze pagina over kappers administratie. Daar vind je meer informatie over de functies die SMART biedt om jou te helpen met de administratie.

Eef van Da Vinci SalonSoftware

Meer weten?

Jeuken jouw vingers al om te starten met je kapsalon, maar heb je nog vragen of wil je meer weten over alle mogelijkheden die SMART van Da Vinci jou biedt voor jouw kapperszaak? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij helpen je graag!
Marre op balie