Druk met kerst, rustig in januari en februari...
31 oktober 2019 
1 min. leestijd

Druk met kerst, rustig in januari en februari...

Het voelt misschien nog lang geen kerst, maar toch is het er al bijna! Meestal ben jij als salon enorm druk met kerst met al die klanten die er supergoed uit willen zien op al die leuke familiefoto’s. Maar … dan komen de maanden januari en februari en zit je toch wel vaker dan je zou willen uit je neus te eten.

Hoe kan je die rustige periode na kerst ook een beetje fijn doorkomen?
Wij geven al jáááren een kerstpresentje mee aan onze klanten 2/3 weken voor oud en nieuw. Dat kan een klein cadeautje zijn van een zakje M&M’s met ons logo erop, tot een zeepje of een mini artikel. Maar dat is niet alles wat wij de klant meegeven. We doen aan dit kerstpresentje ook een wenskaartje mét daarop een extra korting als die klant in januari of februari weer terugkomt met dat kaartje. Zo sla je twee vliegen in  klap: Je bedankt je klant met het cadeautje voor zijn bezoekjes aan jouw salon én stimuleer je je klanten om ook in de rustigere maanden jouw salon weer te komen bezoeken.

Onderstaand kaartje gaven wij vorig jaar mee aan onze klanten samen met een klein mini artikel. Ook hebben wij weleens zeepjes meegegeven of een klein zakje met M&M’s met eigen logo. En zo kan je een hele hoop verzinnen. De korting die je kan geven kan bijvoorbeeld 10% op een behandeling zijn, een gratis artikel of heel iets anders zijn.

Kerstkaart Da Vinci for Hair voorkant

Kerstkaartje voorkant

Kerstkaart achterkant Da VInci for Hair

Kerstkaartje achterkant

Over de schrijver
Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigen salon. En na de kunstacademie meteen aan de slag in ons mooie familiebedrijf. Iedere dag mag ik hier samen met mijn twee zussen en onze Davincianen helpen hun salon nog een beetje beter, leuker, mooier te maken.
Reactie plaatsen