Een cadeau voor jou en je vriend(in)

Krijg allebei 1 maand gratis abonnement. De eerste 25 vrienden die zich aanmelden krijgen een goodybag met leuke spulletjes van pedicure groothandels.

Vraag de gratis demo aan voor je vriend(in)
Wendy met smart
Lidwien en Marre website

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Vraag de gratis demo aan voor je collega
    • Je collega krijgt een mailtje van ons met een filmpje van het programma, dan kunnen ze kijken of het iets voor hen is
  • Stap 2: Besluit je collega dat het iets voor hem/haar is en start ze met de Da Vinci software? Dan krijgen jullie allebei meteen die maand gratis! > de eerste 25 ontvangen ook een goodybag met leuke spulletjes van pedicure groothandels.


PS. Stapelen mag! Dus heb je meerdere vriendinnen die nog niet met onze software werken? Dan mag je aan iedere vriendin 1 maand gratis geven en krijg jij ook iedere keer 1 maand abonnement cadeau.

Vraag de gratis demo aan voor je vriend(in)

Dit is de mail die je collega ontvangt:

Voetenvriend actie

Lidwien met nieuwe voetenkaart pedicuresoftware

Je collega al enthousiast?

Geweldig als je vriend(in) al enthousiast is en ze alles weet wat ze wil weten. Klik dan hieronder op de knop om haar aan te melden zodat ze kan starten met Het Da Vinci Pedicure pakket voor € 24,50 per maand. Jullie krijgen dan allebei meteen die maand gratis. En ook voor je vriend(in): je zit nergens aan vast. Vind je het na (die gratis) maand toch niets? Dan kan je het zo weer stopzetten.

Een goodybag!

De eerste 25 pedicures die zich aanmelden voor het pakket via de vriendenactie ontvangen voor zichzelf én voor de vriendin die ze aanbevolen heeft een goodybag met leuke spulletjes van pedicure groothandels. Onder andere van Wandelwol, Arrancar, Pedimed en meer.
De demo aan de vriendin sturen


Da Vinci team

Nog een vraag?

Hier bij Da Vinci staan we voor je klaar :) Mail ons op info@dvi.nl of chat met ons hier of in het programma door op het oranje icoontje onderin te klikken.


Groeten van het hele Da Vinci Team