Losse opties

Buiten onze pakketten om hebben we nog wat extra losse opties. Niks hoeft alles mag. 

kapperssnipperdagen hou je zo bij

ANKO cao Snipperdagen

Heb je een kapsalon? Dan kan je in het programma heel makkelijk de snipperdagen volgens de kapperscao bijhouden. Zodra je de planning al doet in het programma, regelt het programma de rest. Zo heb je nooit meer discussie met je medewerkers over de juiste snipperuren.


€ 12,50 per maand

Salonsoftware met pinkoppeling pay.nl

Pinkoppeling Pay.nl

Niets makkelijker dan dat het pinapparaat meteen begint te ratelen zodra je in de SMART kassa klikt op 'pin'. Daarom hebben we een pinkoppeling gemaakt met partner Pay.nl.

Marketingpakket

Wij houden ervan dingen 'automatisch' te laten gaan. 1 keer instellen en voor altijd gemak. Dat geldt ook veel vele marketingberichten die je in ons systeem in kan stellen. Klik hieronder voor alle info.


€ 15 per maand

Bjootify

Bjootify is de nieuwste online boekingstool van Da Vinci. Een gratis versie zit bij in het pakket van Da Vinci, maar natuurlijk kan je het ook los bestellen.


€ 16 per maand


Klik hier voor meer informatie.

Stoelverhuur

Werk je in een salon met stoelverhuurders? Dan kies je eenmalig een pakket en daarna betaalt iedere extra stoelverhuurder € 19,50 per maand.
Spaarpassen designs

Spaarpassen

Mensen houden van sparen. Het zorgt ervoor dat ze weer graag bij jou terugkomen en dat ze meer bij je uitgeven. In het SMART systeem zit al een spaarsysteem. Je kan er ook passen bij bestellen. Klik hieronder voor alle info.