Boekhoudprogramma pedicure

In de pedicure software van Da Vinci zit het grootste gedeelte van je boekhouding al verwerkt. Een boekhoudprogramma pedicure? Laat nog maar 1 keer per jaar je boekhouder meekijken.

Bekijk de gratis demo
boekhoudprogramma pedicure

Pedicure administratie software

Administratie pedicure, kan vervelend werk zijn... je hebt hard gewerkt en wil het liefst de zondag of de avonduurtjes heerlijk relaxen of met je vrienden/ familie doorbrengen.


Boekhoudprogramma pedicure

De pedicure software van Da Vinci helpt je hier graag bij! Reken af in de pedicure software, houd je inkoopfacturen bij en je hebt de overzichten voor de boekhouding zo goed als klaar.  Da Vinci helpt je dus al voor een groot deel met je boekhoudprogramma pedicure. En je administratie pedicure is dan zo gedaan, heel fijn!


ZZP Only opstarten

Administratie makkelijk gemaakt

Administratie pedicure heb je zo gedaan door te werken met de pedicure software van Da Vinci.:

  1. Je kasoverzicht per periode heb je met 1 druk op de knop klaar 
  2. Het overzicht voor de BTW-aangifte met 1 druk op de knop voor je neus zodat je precies over kan nemen wat er ingevuld moet worden bij de Belastingdienst.

De pedicure administratie software helpt je hier dus heel fijn bij. Je kan dan zelf de administratie afmaken met een paar klikken of je boekhouder de rest laten doen.

Pedicure factuur

Facturen sturen

Je klant die zijn portemonnee vergeten is? Je klant die de factuur pedicure in wil leveren bij zijn zorgverzekering? Dat kan :-)


In de pedicure software kan je eenvoudig een voorbeeld factuur pedicure zien of maken om te kijken of dit is wat jij en/of je klant zoekt. Je kan alle gegevens die nodig zijn op de factuur pedicure kwijt. Zoals de persoonlijke gegevens van de klant maar ook de code van de behandeling zelf of de code van je pedicurepraktijk.


De functies van de software

voorbeeld factuur pedicure

Een voorbeeld factuur pedicure, stuur je zo door naar je klant die hem vervolgens in kan leveren bij de zorgverzekering. Met alle benodigde gegevens erop

Kasoverzicht pedicure

De administratie pedicure zo gedaan met het kasoverzicht per periode met 1 druk op de knop

BTW aangifte pedicure
De BTW aangifte heb je vanaf nu zo gedaan met het handige overzicht. Boek je inkoopfacturen in en klaar! Pedicure administratie software makkelijk gemaakt.

De Pedicure software

De online pedicure agenda is bevat nog veel meer extra handigheidjes zodat jij met je salon/praktijk echt klaar bent. Jij kan doe wat je leuk vindt en de Da Vinci pedicure software helpt je met de rest. Bekijk het pedicurepakket van € 22,50 per maand hieronder.
eigen pedicurepraktijk starten
€ 22,50 per maand

Pedicure software

Digitale agenda

Pedicure online boeken optie

Afspraak bevestiging en herinnering via mail

Klantenbestand

Klantenkaarten (voetenkaarten)

Kassa

Administratie

Inkoopfacturen

Kwartaalaangifte (BTW)

Betalingsverkeer, laat je klant betalen middels QR code

Online betalingen

Eigen website

Online etalage (Bjootify Marketplace)

100% online software


Support bij vragen via chat en mail

Da Vinci Community

Geen contracten, per maand opzegbaar

Da Vinci Team

Dit zijn wij voor jou

Al 25 jaar zijn wij maker van fijne en makkelijke software, inmiddels voor 1700 blije salons in de beautybranche. We helpen ook jouw graag met het makkelijk maken van het doen van je boekhouding in je boekhoudpogramma pedicure.


Het pedicurepakket is simpel, compleet en voordelig.

De pedicuresoftware zien?

Vraag dan de gratis demo aan en je ontvangt de demo direct in je mailbox.