Salonsoftware iedere dag vertrouwd door 1700 salons in Nederland

Da Vinci Hulp tijdens de lockdown

Speciaal voor jou als Da Vinci klant

Tijdens deze lockdown helpen wij jou als Da Vinci klant graag. Dit is wat we voor je klaar hebben staan (scroll naar beneden voor uitleg per punt):


Voor jou:


Voor je klant: 


Voor je salon:


Voor jou en je team:


Ontwikkeling aan onze salonsoftware

Nieuwe ontwikkeling

Tijdens de lockdown ontwikkelen onze programmeurs door. Zowel voor dingen die handig kunnen zijn tijdens de lockdown als mooie nieuwe functies die handig zijn voor als we weer open mogen. Zoals een wachtlijst, een nieuwe homepage en meer. Klik hieronder voor alle info.
De Da Vinci SalonSoftware community

De Da Vinci Community

De Da Vinci Community is een plek waar jij exclusief als Da Vinci klant toegang tot hebt. Hier kan je in een veilige omgeving collega's vragen om hulp, tips delen en meer. Klik hieronder om in te loggen of om meteen een login aan te maken (tip: dit is niet de login van je programma).
SalonSoftware afspraak

Plan je afspraak bij ONS in

Heb je een vraag over het programma, wil je sparren over je prijslijst, starten met online boeken of heb je andere vragen? We helpen jou als Da Vinci klant graag. Plan dus een moment bij 1 van onze adviseurs in en wij denken met je mee. Klik hieronder op de knop en plan in.
salonsoftware helpt je met afhalen

Afhalen regel je zo

Vanaf 10 februari mogen klanten naar je salon komen om hun spullen bij jou af te halen. Dit moet wel op een afgesproken moment. Gebruik de Da Vinci boekingstool om je klanten een afhaalmoment te laten afspreken.


vraag gratis informatie aan over onze salonsoftware

In contact met je klant

Het is belangrijk nu in contact te blijven met je klant. En daar helpen wij je graag bij. We hebben verschillende tools voor je gemaakt en tips voor je bedacht wat je nu kan doen. Klik hieronder voor alle info.
Online boeken

Zekerheid van een afspraak

Zodra je salon weer open mag staat natuurlijk iedereen in de rij voor een afspraak met jou. Zorg ervoor dat je klant alvast online een afspraak kan maken en hou je afsprakenboek bij in de salon. Werk je nog niet met online boeken? Plan een moment bij ons in dan leggen we je alles uit en helpen wij je.
Xpos

Alles weten van je klant

Het is nu belangrijk alles te weten van je klant. Kleurpakketje maken voor je klant? Jij weet het recept. Zorgen dat ze dat laatste product krijgen die ze zo fijn vonden? Jij weet welk product. Een betaalverzoek sturen naar je klant? Doe je zo vanuit je kassa. 


We hebben uitleg voor je hoe je dit het beste kan doen. Klik hier.

Nu geld op je rekening

Nu geld op je rekening

Natuurlijk is geld op je rekening een van de belangrijkste zorgen op dit moment. We hebben daarom alle mogelijkheden op een rij gezet. 


Inspiratiesessies Da Vinci

De Da Vinci Inspiratie sessies

Speciaal voor Da Vinci klanten hebben wij verschillende gratis webinars georganiseerd met top sprekers. Zoals Kelly Derks, Wolfgang Peppmeier en meer. Met onderwerpen zoals social media, financiën, marketing, verkopen zonder verkopen en meer. Bekijk het programma en schrijf je in.
online cursus voor jou als salon

Online cursussen

We hebben verschillende online cursussen voor jou gemaakt. Zoals de Allerslimste administratie cursus, de Makkelijke Marketing cursus of de Kloppende Klanten cursus. Neem een kijkje in de Da Vinci Community waar ze op jouw staat te wachten. Je kan inloggen of een inlog aanmaken als Da Vinci klant.
Da Vinci Team

Vragen? Wij zijn er voor je.

Het Team van Da Vinci zit voor je klaar als je vragen hebt over een van bovenstaande punten of misschien een financiële vraag.


  • Stuur ons een chat (rechtsonder in)
  • Of bel op 0575 55 27 00