Da Vinci SMARTsalon

Perfect-voor-op-de-werkvloer-kapperssoftware-pakket
Mijn Slimste Afsprakenboek
Afsprakenboek in je salon:
‘Hoe druk zou het in de salon zijn vandaag?’ ‘Staat hier nou mevrouw Jansen of mevrouw Pansen?’ Gebruik geen papieren afsprakenboek meer, maar een geavanceerd online afsprakenboek voor op de computer. Zo kan je altijd zien (thuis, op vakantie, in de salon) hoe druk het in je salon is en kan je duidelijk zien wie wanneer in je salon komt. SMART-klanten kunnen gemiddeld 3 klanten per dag meer kwijt door een overzichtelijk afsprakenboek!


Jouw klant maakt zelf een afspraak:
‘Nou wil ik net een afspraak maken bij de salon is de salon al dicht, kan ik weer niet bellen’. ‘Welke medewerker heeft mij ook alweer de vorige keer geholpen, vind het zo vervelend om te vragen’.
Zet een knop op je website om de klant zelf online een afspraak maken. Zo kan jouw klant 24 uur per dag, 7 dagen per week bij jou online een afspraak maken. Gemiddeld komen klanten 1 week eerder naar je salon doordat ze eerder online een afspraak kunnen maken.
afsprakenboek
Mijn Kassa
‘Hoe ga ik ervoor zorgen dat nu eindelijk het juiste wordt afgerekend bij iedere klant en niet te weinig?’ ‘Hoe ga ik voorkomen dat ik mijn klant niet teleurstel door een hogere prijs af te rekenen dan de vorige keer?’
Met het SALONsoftware pakket van SMARTsalon reken je eenvoudig af. Per onderdeel wordt vastgelegd voor welke klant je wat doet en welke medewerkster wat heeft gedaan. Dit gaat je later waardevolle informatie over je salon opleveren.

kapperssoftware

Mijn Klanten
‘Hoe lang geleden ben ik ook alweer bij je geweest voor een behandeling?’ ‘Welk product heb ik de vorige keer ook alweer gekocht dat ik zo fijn vond?’

Met 1 druk op de knop geef je je klant meteen antwoord. Van al je klanten worden alle gegevens opgeslagen. Natuurlijk ook de kleur- en omvormingskaarten.

klantgegevens

Mijn Recepturen
‘mevrouw Jansen komt zo over een aantal minuutjes, vast kijken welke kleuring ze de vorige keer ook alweer had’.

Makkelijk en snel vanuit je afsprakenboek/kassa bekijken welke kleuring de klant heeft gehad. Of welke permanent ze heeft gehad. Dus altijd de juist kleur in het haar en geen ‘oeps’ momentje meer achteraf!

recepturen

Mijn Overzichten (cijfers)
‘Welke behandeling is eigenlijk het meest populair? ‘Volgens mij heb ik meer nieuwe klanten, toch?’

Allemaal vragen die het programma voor je beantwoord. Bekijk hoeveel online boekingen jij hebt, hoeveel nieuwe klanten je hebt. Wat je omzetgegevens zijn en meer.Vergelijk je omzet met het land en bekijk verschillende overzichten die je helpen je salon nog beter en leuker te maken.

overzichten

Wij-lossen-alles-op-helpdesk
‘Wat nu als mijn computer het even niet doet, wie helpt mij dan?’ ‘Leuk zo’n computer maar eigenlijk heb ik er niets mee, wie laat mij zien hoe ik moet afrekenen of laat staan een klantselectie kan maken?’

Altijd de beste helpdesk van heel Nederland tot je beschikking. Onze ex-kappers en nu Da Vinci adviseurs helpen je. Mail, bel, stuur een postduif… Wij lossen Alles Op!
helpdeskPrijzen

Voor het nieuwe SMARTsalon.
Wil je starten met het desktop programma PC-Coiffure?
Vraag ons dan naar de tarieven.

Prijzen SMART

Eénmalig
Opstarthulp€ 69,-

Informatie aanvragen

Meer informatie? Laat uw gegevens achter

 

Verificatie