terug

2016
13-05-2016
KappersWebsite – Status: Voltooid
Nieuw template voor de KappersWebsite. Een mooie grote aflopende foto. Mooi menu erboven. En de tekst en opmaak die jij wil eronder. Ga naar je kapperswebsite, klik in de bewerkmodus op het sleuteltje naast de header. Daar kan je het template kiezen!


02-02-2016
KappersWebsite – Status: Voltooid
Bij een grote headerfoto kan je nu kiezen voor een slideshow. Selecteer dus meerdere foto’s die je aan je bezoekers wilt laten zien.


15-12-2015
KappersWebsite – Status: Voltooid
Nieuw template voor de KappersWebsite. Wil je een grote foto boven het menu? Dat kan! 🙂 Ga naar je kapperswebsite, klik in de bewerkmodus op het sleuteltje naast de header. Daar kan je het template kiezen!


4-9-2015
KappersWebsite – Status: Voltooid
Op de kapperswebsite is een nieuwe functie toegevoegd: Je kan namelijk nu zelf pagina’s toevoegen en ze onder een hoofdkopje schuiven.
pagina toevoegen


4-9-2015
KappersWebsite – Status: Voltooid
Er is een verbetering gemaakt bij de fotoalbums. De foto’s zien er nu altijd goed uit. En de tekst bij het foto album is altijd zichtbaar.
pagina toevoegen


15-7-2015
Kapperswebsite – Status: voltooid
Op de kapperswebsite kan je nu ook foto’s draaien. Stel je zet een foto in het album dat nog niet recht staat, dan kan je deze in het album zelf recht zetten. Daarvoor gebruik je het meest linker icoontje dat bij elke foto staat afgebeeld.
selectie dag


8-7-2015
Kapperswebsite – Status: voltooid
De pagina’s op jouw eigen website kan je nu ook veranderen van volgorde. Wil je bijvoorbeeld dat het modellenboek achter het team staat? Kan je zelf wijzigen. Met de pijltjes naar links of naar rechts of met de drag en drop functie de volgorde veranderen.
screen


8-7-2015
Kapperswebsite – Status: voltooid
Heb je foto’s in een bepaald album staan? En wil je de volgorde veranderen? Dan kan je nu gemakkelijke de foto’s met een pijltje van links en naar rechts of met de drag en drop functie in een andere volgorde zetten.
screen


16-6-2015
Kapperswebsite – Status: Voltooid
Er zijn weer updates doorgevoerd op de KappersWebsite. Je kan nu een link in de Pop-Up achter een afbeeling plaatsen. Het kader om de informatie in de pop-up schaalt mee qua grootte. Als je in je website geen hoofdfoto gekozen hebt dan is alsnog alle kopjes in het menu goed te zien.De herinneringsSMS en de Bezoekversneller zijn nu aan of uit te zetten vanuit het nieuwe Da Vinci Online-programma. Je kan daarbij ook per klant kiezen of je de SMS aan of uit wilt zetten.


22-5-2015
Pop Up Kapperswebsite – Status: Voltooid
Heb jij een tijdelijke actie in de kapsalon? Dat kan je dit nu extra promoten via jouw Kapperswebsite, hoe? Met de nieuwe functie Pop-Up. Je kan de Pop-Up veranderen als je wilt, een tekst toevoegen en een afbeelding toevoegen. Probeer het zelf. Ga naar je kapperswebsite, klik links in het blauwe menu op Pop-Up, schrijf hier je tekst en/of plaats een afbeelding en opslaan!
pop-upUpdate KappersWebsite – Status: voltooid

Op de teampagina kan je nu bij elke medewerker een beschrijving toevoegen. Zodra je dit doet verschijnt er automatisch een knop met ‘Meer info’ bij elke medewerker. Je kan een beschrijving per medewerker toevoegen in het medewerkerbeheer die je via je eigen MijnDaVinci.nl kan bereiken.
meer info


23-4-2015
Update KappersWebsite – Status: voltooid
Wil je jouw logo groter? Dat kan! Wil je de iconen van Twitter en Facebook groot op je website? Ook dat kan! Na de update zullen deze automatisch in je KappersWebsite veranderen.
logo


23-4-2015
Update KappersWebsite – Status: voltooid
Je kan nu kiezen voor een nieuwe look voor je website. Bij het hebben van een achtergrondfoto kan je kiezen voor veel of weinig ruimte tussen het menu en de tekst.
look


23-4-2015
Update KappersWebsite – Status: voltooid
Er zijn een aantal updates doorgevoerd in de KappersWebsite waardoor je nog makkelijker een mooie website kan maken.
– De behandelingen zijn nu te allen tijde zichtbaar op je behandelingenpagina. Zelfs wanneer je een bruine kleur als achtergrond kiest dan worden de behandelingen om en om met bruin en wit weergegeven.
– De tekstboxen zijn een stuk makkelijker gemaakt doordat je de grootte van letters met getallen aan kan geven én je kan zelfs een tabel invoegen.


14-10-2014
Update Kapperswebsite – Status: Voltooid
Wil jij ook beter door Google gevonden worden? Vul de ‘verborgen teksten’ in bij jouw kapperswebsite en je verschijnt hoog in de zoekresultaten. Deze ‘verborgen’ teksten heten meta teksten. Je kan woorden invullen die alleen Google ziet en verder niemand! en door nieuwe klanten.

meteen invullen? www.MijnDaVinci.nl > Kapperswebsite > Instellingen > Meta teksten invullen.

meta teksten

15-08-2014
Kapperswebsite verbeteringen naar aanleiding van ideeën gebruikers – Status: In Ontwikkeling
– Het nieuwe afspraak maken van BarberBooking zal op de Kapperswebsite komen.
– De onderdelen die nu vast op een pagina staan (zoals Haarpuntenpas checker, metamorfose tool etc) zullen zo meteen te verwijderen zijn of op een andere pagina te zetten zijn.
– We gaan ervoor zorgen dat je ‘Metatekst’ op je website kan zetten zodat je nog sneller op de juiste woorden door Google kan worden gevonden.


4-08-2014
Nieuwe versie Kapperswebsite.com – Status: Voltooid
De google plattegrond gaf bij veel websites een error, dit is nu verholpen. Ook zal de pagina waar je klanten hun Haarpuntenpas saldo kunnen checken het weer doen.


Nieuwe Kapperswebsite- Status: Voltooid
De Kapperswebsite is in een nieuw en moderner jasje gestoken. Ook zijn er nu veel meer functionaliteiten mogelijk.

KWS