Mogen we je helpen met meer nieuwe klanten?

Mis niks met het grootste kappersbookingsplatform van Nederland

Hoe wij je gaan helpen
Wij helpen je graag aan meer nieuwe klanten door jou een plek te geven op het grootste kappersbookingsplatform van Nederland: BarberBooking. Speciaal voor jou als professionele kapper. Als jij gevonden wilt worden op dit platform krijg je een eigen pagina waar je je foto van je salon op kan zetten, je medewerkers, je prijslijst. En, als er consumenten bij jou online een afspraak gemaakt hebben kunnen ze ook een review achterlaten. Hierdoor krijg jij voor potentiële nieuwe klanten een super mooie pagina en de mogelijkheid om direct online een afspraak te boeken.
afsprakenboek
Wat levert BarberBooking je op?
Gemiddeld 3 nieuwe klanten per maand levert BarberBooking je op. Niet te vergeten dat deze nieuwe klanten dan een vaste klant worden van jouw salon omdat jij ze goed behandeld. En, van alle online afspraken wordt op dit moment al 60% buiten openingstijd van salons gemaakt. Deze (potentiële) klanten wil je toch niet missen? Resultaat is dat jij blij wordt van de extra omzet en meer afspraken en jouw klant blij omdat ze online kunnen boeken.

APP

Hoe werkt het?
Als jij zichtbaar wilt zijn op BarberBooking kies je voor het Da Vinci Member pakket. In dit pakket zit hét slimste online afsprakenboek dat op dit moment bestaat. Met allerlei unieke zaken om de planning en efficiëntie van je behandelingen en medewerkers te plannen. Als jij dan ervoor kiest om je klanten online te laten boeken krijg jij een bookingsmodule die je op je eigen website, Facebook en APP kan zetten. Ook krijg jij dan een eigen pagina op BarberBooking waar nieuwe klanten jou kunnen vinden en gelijk online een afspraak kunnen boeken.

kapperswebsite

Wat kost het mij?
– Ben je een Da Vinci-kapper? Dan kan je met het afsprakenboek van Da Vinci koppelen met BarberBooking. Dan heb je twee opties. 1) per maand een vaste fee van € 15. Hiervoor kunnen zoveel klanten online hun afspraak bij je boeken. of 2) per online gemaakte afpsraak via het platform BarberBooking € 0,50 met een maximum van € 25 per maand.

– Heb je nog geen afsprakenboek? Dan kan je bij ons ook alleen een afsprakenboek voor € 19,95 per maand afnemen en op het platform BarberBooking online boekbaar zijn.

– Heb je een ander afsprakenboek? Dan kan je kiezen om op het platform BarberBooking te staan als klik-member. Je eigen bookingslink komt op jouw pagina op BarberBooking te staan voor € 9,95 per maand. De eerste 10 kliks per maand zijn dan gratis. Elke volgende klik is € 0,90.

barberbooking

Ik wil meer weten, bel mij!