Da Vinci Awards

Da Vinci doet niet alleen leuke dingen voor leuke mensen, ook doen leuke mensen leuke dingen voor Da Vinci. Zoals de prijzen en nominaties die we gekregen hebben.
Runner-Up Sterkste Schakel Trofee
We houden van onze klanten! Da Vinci is de Sterkste Schakel (op 1 na) in de Stedendriehoek Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. Dit betekent dat we het meest klantvriendelijke bedrijf zijn. Een mooie Runner-Up Prijs hebben onze Blije-Klanten-Makers gekregen. Deze staat nu bij ons op het bedrijf te pronken.

sterkste schakel

sterkste schakel

Da Vinci Finalist Sterkste Schakel Trofee
Da Vinci is gekozen als één van de zes finalisten door een vakjury uit wel 55 bedrijven! De Sterkste Schakel Trofee is een award voor het meest klantvriendelijke bedrijf in de regio Stedendriekhoek Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. Onder andere is Drukwerkdeal.nl ook geselecteerd als finalist. Meer informatie over de Sterkste Schakel, klik hier.

De Sterkste Schakel
Da Vinci is genomineerd voor de Sterkste Schakel. Wat dit betekent? De Sterkste Schakel is een prijs die gaat naar het meest klantvriendelijkste bedrijf in de regio Stedendriehoek Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. Deze nominatie is zeer bijzonder omdat de genomineerden door andere bedrijven gekozen worden.

Meer lezen over de Sterkste Schakel? Klik hier.

sterkste schakel

Leukste Familiebedrijf

Leukste Familiebedrijf van Nederland
Da Vinci is het leukste familiebedrijf van Nederland!

Tijdens de uitreiking van de Familie Fundament Award kwam naar voren dat wij niet het beste familiebedrijf van Nederland zijn. De jury kwam na de uitreiking naar ons toe: ‘Jullie zijn verreweg het leukste familiebedrijf dat hier rondloopt, zo spontaan en enthousiast! Daar waren wij het met de hele jury unaniem over eens!’

Klik hier om het artikel in Fambizz te lezen.

Winnaar Beste Familiebedrijf van Nederland Oost Nederland
Da Vinci wordt genomineerd voor de Familie Fundament Award! Dat betekent dat we in maart 2014 samen met 5 andere bedrijven strijden voor de titel: Beste Familiebedrijf van Nederland. De jury vertelt: “Dankzij een abonnementenstructuur het het bedrijf een stabiele cashflow. Ook de sterke focus – “ze weten wat ze willen”- levert een positief juryoordeel op. De familie heeft bovendien een enorme drive en een familiestatuut. Dat juichen wij van harte toe”.

Wil je weten hoe verrast wij waren? Lees hier het artikel in de Fambizz.

Wil je meer informatie over de Familie Fundament Award? Klik hier.

Nominatie

EOY

Entrepreneur of the Year
Jim Heersink wordt genomineerd voor de Prestigieuze Entrepreneur of The Year Award. Een prijs die ieder jaar aan de beste Ondernemers van Nederland wordt uitgereikt door Ernst & Young. Hij won jammer genoeg niet DE prijs… maar wel een prijs special voor hem gemaakt! Jim had zo’n mooi bedrijf neergezet en met zoveel enthousiasme en focus dat speciaal voor hem de Focus Award is bedacht. Jim is dan ook de enige die ooit deze prijs heeft ontvangen.

Lees hier waarom Jim Heersink deze prijs gewonnen heeft.