Barber
Booking

Het grootste zoek & boek platform voor kappersafspraken
Barberbooking is het grootste platform in de kappersbranche waar consumenten een kapper kunnen zoeken en meteen online kunnen boeken. Het BarberBooking systeem wordt samen met kappers ontwikkelt wat zorgt voor een perfecte werking.
afspraak
afspraak
Hoe werkt het?
Een nieuwe klant zoekt op BarberBooking een kapper, deze klant maakt bij jouw salon online een afspraak. Deze afspraak krijg jij dan binnen in het BarberBooking systeem. Je hebt ook de mogelijkheid om met het geavanceerde digitale afsprakenboek van BarberBooking te werken. En ook de mogelijkheid om voor je eigen klanten online afspreken via je website/APP/Facebook aan te bieden.


Wat kost het?
Ben je Da Vinci klant? Dan zit het BarberBooking bij in je pakket. Dan betaal je per gemaakte afspraak € 0,29 (dan heb je dus daadwerkelijk een klant in je stoel zitten). Als er via BarberBooking zelf een nieuwe klant in jouw salon komt (dus niet via je website/app etc) dan betaal je 15% fee over de geboekte behandeling. Hiervan gaat de helft naar de BarberBooking Stichting die hier vervolgens weer reclame mee gaat maken om alle afsprakenboek van alle aangesloten kappers zo vol mogelijk te krijgen. Je krijgt daarvoor dus een eigen pagina op BarberBooking én de mogelijkheid om ook een knop op je eigen website te plaatsen waar jouw klanten online een afspraak kunnen maken.


Feiten
Wist je dat 60% van alle online afspraken buiten openingstijden van salons gemaakt worden? Wist je dat 2/3 van de online boekingen door mannen wordt gemaakt? Wist je dat er op jaarbasis al 600.000 online afspraken via BarberBooking worden gemaakt? Wist je dat er er 50.000 unieke bezoekers elke maand op BarberBooking komen? En al deze potentiële klanten binnen handbereik met BarberBooking.


Hoe kan je een afspraak maken?